2024 Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası Duyurusu

2024 Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası heyecanı geri dönüyor! Yarış takvimini, katılım koşullarını ve etkinlik detaylarını keşfedin. Ralli tutkunları için unutulmaz bir deneyim sizi bekliyor. Hız ve adrenalinin buluştuğu bu etkinliği kaçırmayın!

2024 Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası Duyurusu
reklam alani

2024 Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu (KKTOK), 17-18 Ağustos 2024 tarihleri arasında Lefkoşa’da heyecan dolu bir etkinlik düzenliyor.

Bu kapsamda, Hamitköy, Fuar Alanı, Balıkesir, Meriç ve Mora özel etaplarının geçileceği 2024 Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası’nın 5. yarışı gerçekleştirilecek.

Polis tarafından yapılan açıklamaya göre, ralli etkinliği 17 Ağustos 2024 Cumartesi günü, saat 16:30 – 17:00 arasında Hamitköy’deki Ali Hoca Sokak’tan (Sami Doğan Motors önünden) start alacak.

Ardından, katılımcılar Fuar Alanı’nda seyirci özel etabına geçerek ilk günü tamamlayacaklar.

Bu tarihlerde, belirtilen güzergah geçici olarak araç trafiğine kapatılacak ve ulaşım alternatif yollar üzerinden sağlanacaktır. 18 Ağustos 2024 Pazar günü ise, ralli 10:30 – 16:30 saatleri arasında Lefkoşa’da, Balıkesir, Meriç ve Mora özel etapları ile seyirci özel etaplarıyla devam edecek ve sonuçlandırılacaktır.

Ralli süresince, bahse konu yol güzergahını kullanacak tüm sürücülerin, hem kendilerinin hem de yarışçıların can ve mal güvenlikleri açısından son derece dikkatli ve yavaş seyretmeleri önemle rica edilmektedir.

Ayrıca, trafik işaretlerine ve işaretçilerine uymaları büyük bir önem taşımaktadır.

BU HABER SENİN İÇİN  Gençlik Federasyonu Kuruluş Töreni ve Hedefleri
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ