Maliye Bakanlığından tasdik memurluğu başvurularına ilişkin uyarı

maliye bakanlığı

Maliye Bakanlığı, Tasdik Memurları Yasası yürürlüğe girmeden önce tasdik memurluğu için yapılan başvuruların geçerli kılınması için yasada belirtilen evrakların 2 Ekim’e kadar tamamlanması gerektiğini duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, belgelerin Maliye Bakanlığı bünyesinde oluşturulan Tasdik Memurluğu İdari İşler Birimi’ne teslim edileceği kaydedildi. Açıklamada, Tasdik Memurları Yasası ile Bakanlık tarafından dün yayımlanan 9 numaralı ve ‘’Tasdik Memurları…

Maliye Bakanlığından tasdik memurluğu başvurularına ilişkin uyarı
reklam alani

Maliye Bakanlığı, Tasdik Memurları Yasası yürürlüğe girmeden önce tasdik memurluğu için yapılan başvuruların geçerli kılınması için yasada belirtilen evrakların 2 Ekim’e kadar tamamlanması gerektiğini duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, belgelerin Maliye Bakanlığı bünyesinde oluşturulan Tasdik Memurluğu İdari İşler Birimi’ne teslim edileceği kaydedildi.

Açıklamada, Tasdik Memurları Yasası ile Bakanlık tarafından dün yayımlanan 9 numaralı ve ‘’Tasdik Memurları Yasası’nın uygulanması hakkındaki Genelge’’ uyarınca, talep edilen işlemlerin tamamlanmaması durumunda önceki başvuruların dikkate alınmayacağı belirtildi.

BU HABER SENİN İÇİN  Cumhurbaşkanı Tatar'dan Maymun Çiçeği Virüsü ile İlgili Açıklama
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ