Gönyeli’de Karavan Hırsızlığı ve Kaçakçılık Olayı

Gönyeli’de yaşanan karavan hırsızlığı ve kaçakçılık olayları, yerel halkı tedirgin ediyor. Olayların detayları, güvenlik önlemleri ve yetkililerin müdahaleleri hakkında bilgi edinin.

Gönyeli’de Karavan Hırsızlığı ve Kaçakçılık Olayı
reklam alani

Gönyeli’de Karavan Hırsızlığı Olayı

Gönyeli’nin Yenikent bölgesinde, Belediye Bulvarı üzerinde 6 Ağustos 2024 tarihinde meydana gelen bir hırsızlık olayı, bölge sakinlerini tedirgin etti.

Boş bir arazi içerisinde park halinde bulunan bir şahsa ait karavan, kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındı.

Olayın polisin bilgisine ulaşmasının ardından, yürütülen kapsamlı soruşturma neticesinde, meselede zanlı olarak tespit edilen G.S. (E-60) isimli şahıs, dün Lefkoşa’da yakalanarak tutuklandı.

Tutuklama işlemleri sırasında, zanlının kullanımında bulunan araçta yapılan detaylı aramalarda, gümrüğe beyan edilmemiş çeşitli markalarda toplam 103 karton sigara, 7 karton tütün, 1 karton nargile tütünü ve 25 karton elektronik sigara tütünü ele geçirildi.

Bu bulgular, hırsızlık olayının yanı sıra, kaçakçılık faaliyetlerini de gündeme getirdi.

Yürütülen ileri soruşturmada, G.S.’nin iki farklı tarihte Akıncılar Bölgesi’nden geçiş yaparak birinci derecede askeri yasak bölgeyi ihlal ettiği ve bu şekilde GKRY Bölgesi’nden KKTC‘ye geçtiği tespit edildi.

Olayla ilgili polis soruşturması devam etmekte olup, bu tür yasa dışı faaliyetlerin önlenmesi için çalışmalar sürdürülmektedir.

BU HABER SENİN İÇİN  Vasiliko tartışmaları ve açıklamaları bitmedi
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ