Feyzioğlu’ndan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a Ziyaret

Feyzioğlu, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı ziyaret ederek önemli konuları değerlendirdi. Bu özel görüşme, iki liderin iş birliği ve gelecekteki projeleri hakkında fikir alışverişinde bulunmalarına olanak tanıdı.

Feyzioğlu’ndan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a Ziyaret
reklam alani

Bugün, ilk kez Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile bir araya gelen Feyzioğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin temsilcisi olarak bu önemli görevde bulunmanın kendisi için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu ifade etti.

Kıbrıs Türk halkına olan derin bağlılığını dile getirerek, “Beni yüreklerine, bağırlarına basan Kıbrıs Türk halkına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Feyzioğlu, Kıbrıs meselesinin net bir dava olduğunu ve bu yolda birlik ve beraberlik içinde kararlılıkla ilerleyeceklerini vurguladı. “Bizim için Kıbrıs, yalnızca bir mesele değil, bir milli davadır.

Ben geldiğim günden beri ‘Kıbrıs meselesi’ demedim çünkü meseleler insanları yorar.

Kıbrıs, bizim için hiçbir zaman bir mesele olmamıştır; bu, milli bir davadır ve milli dava insanı her gün daha dinç, daha güçlü kılar” şeklinde konuştu.

Yeni görevinde Feyzioğlu’na başarılar dileyen Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ise, “Kıbrıs davası Türk milletinin davasıdır.

Nerede olursanız olun, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti her zaman gündeminizin ilk sırasında yer alacaktır.

Prag’da da eminim ki bu böyle olacaktır” dedi.

KKTC’nin, Mavi Vatan’da hem Türkiye hem de Türk dünyası için vazgeçilmez bir konumda olduğunu belirten Tatar, “Doğu Akdeniz’de barış, istikrar ve huzurun devamı için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti devleti bu sürecin en önemli parçası olacaktır” ifadelerini kullandı.

BU HABER SENİN İÇİN  Kuzey Kıbrıs Ralli Kulübü’nde Başkan Gizem Aktül oldu
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ