Kıbrıs Türk Havacılık Bilgi Yönetim Derneği Ziyareti

Kıbrıs Türk Havacılık Bilgi Yönetim Derneği’ni ziyaret ederek, havacılık sektöründeki yenilikler, projeler ve işbirlikleri hakkında bilgi edinin. Derneğin önemli çalışmaları ve katkılarıyla havacılık alanındaki gelişmelere tanık olun.

Kıbrıs Türk Havacılık Bilgi Yönetim Derneği Ziyareti
reklam alani

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Kıbrıs Türk Havacılık Bilgi Yönetim Derneği Başkanı Günhan Özakıncı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Çiğdem Çağlar ile Derya Ökten Osmanzade’yi kabul etti.

Bu önemli buluşma, havacılık sektöründeki bilgi yönetiminin önemini vurgulamak amacıyla gerçekleşti.

Dernek Başkanı Özakıncı, derneğin 21 Eylül 2023 tarihinde tescillendiğini belirterek, üyelerinin Sivil Havacılık Dairesi Meydan Haberleşme Şube Amirliği personelinden oluştuğunu ifade etti.

Ayrıca, derneğin kuruluş amacı ve gerçekleştirmeyi planladıkları projeler hakkında detaylı bilgi verdi. Özakıncı, derneğin havacılık alanındaki bilgi paylaşımını artırmayı, güvenliği sağlamayı ve sektördeki gelişmeleri takip etmeyi hedeflediğini vurguladı.

Bakan Erhan Arıklı ise havacılıkta bilgi yönetiminin kritik bir öneme sahip olduğunu belirtti.

Bu bağlamda, Kıbrıs Türk Havacılık Bilgi Yönetim Derneği’nin kuruluşunu büyük bir memnuniyetle karşıladığını ifade ederek, derneği kuranları içtenlikle tebrik etti.

Arıklı, derneğin yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar dileyerek, sektördeki yenilikçi yaklaşımlarının olumlu sonuçlar doğuracağına inandığını dile getirdi.

BU HABER SENİN İÇİN  Gemikonağı'nda Zehirlenen Köpek İçin Yasal İşlem Başlatıldı
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ