Lefkoşa’da Trafik Kazası: İki Yaralı

Lefkoşa’da meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. Olayın detayları ve yaralıların durumu hakkında güncel bilgiler için haberimizi okuyun. Güvenli sürüş ve trafik kurallarına uymanın önemi üzerine de önemli vurgular.

Lefkoşa’da Trafik Kazası: İki Yaralı
reklam alani

Dün gece Lefkoşa’nın Yakın Doğu Bulvarı üzerinde, saat 22.15 civarında meydana gelen bir trafik kazasında iki kişi yaralandı.

Olayla ilgili olarak polisten alınan bilgilere göre, 56 miligram alkollü içki tesiri altında bulunan Mehmet Emin Atagül, yönetimindeki PV 330 plakalı salon aracı ile çift şeritli yolda hızlı bir şekilde güney istikametine doğru ilerliyordu.

Mehmet Emin Atagül, sağa meyilli bir viraja geldiğinde dikkatsizce sol şeride geçmeye çalıştı.

Bu esnada, sol şerit içerisinde aynı istikamete giden Wajid Muhammad (E-25) yönetimindeki VR 447 plakalı motosikletin arka kısmına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle motosiklet, yolun soluna doğru kontrolsüz bir şekilde savruldu ve yol kenarında bulunan bordür taşlarına çarparak sağ yan kısmı üzerine devrildi.

Kazanın hemen ardından, yaralanan motosiklet sürücüsü Wajid Muhammad ve motosiklette yolcu olarak bulunan Shoaib Khan (E-35), Lefkoşa Dr.

Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yapılan tedavilerin ardından her iki yaralının taburcu olduğu bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

BU HABER SENİN İÇİN  KKTC Cumhurbaşkanlığı - Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Lefkoşa Sanayi Bölgesi’nde bulunan bazı işletmeleri ziyaret etti
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ