Başbakan Ünal Üstel’in AK Parti Kuruluş Yıldönümü Mesajı

Başbakan Ünal Üstel, AK Parti’nin kuruluş yıl dönümünde önemli mesajlar vererek partinin başarılarını ve gelecekteki hedeflerini vurguladı. Bu anlamlı günde, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Başbakan Ünal Üstel’in AK Parti Kuruluş Yıldönümü Mesajı
reklam alani

Başbakan Ünal Üstel, AK Parti’nin 23. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Türkiye’nin siyasi tarihinde önemli bir yere sahip olan bu partinin, kuruluşunun hemen ardından Türkiye’nin lider partisi haline geldiğini vurguladı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyoner liderliği sayesinde, AK Parti’nin 22 yıldır kesintisiz bir şekilde iktidarını sürdürdüğünü belirtti.

Üstel, AK Parti’nin sağladığı siyasi istikrar sayesinde, Türkiye’nin gerçek potansiyelinin ortaya çıktığını ve yıllardır hayal olarak görülen pek çok projenin hayata geçirildiğini ifade etti.

Ayrıca, AK Parti Hükümetleri’nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ile olan ilişkilerine de önemli katkılarda bulunduğunu, iktidarda bulundukları süre boyunca KKTC’nin uluslararası görünürlüğü, ekonomisi ve kalkınması için büyük destekler sağladığını dile getirdi.

Başbakan Ünal Üstel, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, bölgesinde lider olma vizyonunun her geçen gün daha da pekiştiğini belirterek, Anavatan Türkiye ile olan kopmaz bağların daha da güçleneceğine olan inancını yineledi.

Bu vesileyle, AK Parti’nin kuruluşunu bir kez daha yürekten tebrik etti.

BU HABER SENİN İÇİN  Hala Sultan, Türkiye dördüncüsü - Gıynık Spor
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ