Baturay Özdemir ile Kahkaha Dolu Bir Gece

Baturay Özdemir’in muhteşem performansı ile dolu bir geceye hazır olun! Eğlenceli anekdotlar, kahkaha dolu anlar ve unutulmaz bir atmosfer sizi bekliyor. Bu geceyi kaçırmayın!

Baturay Özdemir ile Kahkaha Dolu Bir Gece
reklam alani

Baturay Özdemir’den Unutulmaz Bir Stand-Up Gösterisi

Stand-up komedinin yükselen yıldızlarından Baturay Özdemir, 16 Ağustos akşamı Yakın Doğu Kampüsü içerisindeki Moe Açık Hava Sahnesi‘nde gerçekleştirdiği gösteriyle izleyicilere muhteşem bir gece yaşattı. Özdemir, mizahi üslubu ve zekice kurguladığı esprileriyle sahnedeki enerjisini izleyicilere aktararak, katılımcılara kahkaha dolu anlar yaşattı.

Near East Bank sponsorluğunda düzenlenen bu özel etkinlik, yaz akşamlarını renklendiren kahkaha dolu buluşmalara bir yenisini daha ekledi.

Yoğun ilgi gören gösteri, Moe Açık Hava Sahnesi’nde gerçekleştirilen stand-up etkinliklerinin ne denli başarılı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Gösteriyi izleyenler arasında ünlü isimler Zuhal Topal ve Korhan Saygıner de yer aldı.

Kahkaha dolu bu gecenin ardından, Moe Açık Hava Sahnesi, 6 Eylül akşamı Türk mizahının usta isimlerinden Tolga Çevik‘i ağırlamaya hazırlanıyor. Çevik, sahnedeki performansıyla izleyicilere yine unutulmaz bir gece yaşatmaya niyetli.

Komedi tutkunları bu özel etkinliği kaçırmamalı!

BU HABER SENİN İÇİN  Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın Badminton Müsabakaları Ziyareti
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ