Beşiktaş, Francisco Montero ile Sözleşmesini Feshetti

Beşiktaş, İspanyol defans oyuncusu Francisco Montero ile olan sözleşmesini feshetti. Bu gelişme, Beşiktaş’ın transfer stratejileri ve takım yapısındaki değişiklikleri merak edenler için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Beşiktaş, Francisco Montero ile Sözleşmesini Feshetti
reklam alani

Beşiktaş Kulübü, profesyonel futbolcusu Francisco Montero ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak sonlandırdığını duyurdu.

Kulüp, resmi açıklamasında, “Francisco Montero ile olan sözleşmemizi karşılıklı anlaşarak sonlandırmış bulunmaktayız.

Kendisine bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.” ifadelerine yer verdi.

2020-2021 sezonunda siyah-beyazlı ekibe transfer olan 25 yaşındaki stoper, Beşiktaş formasıyla geçirdiği 4 sezon boyunca toplamda 46 resmi maçta görev aldı.

Montero, ilk sezonunda 17 resmi karşılaşmada sahaya çıkarken, 2021-2022 sezonunda performansını artırarak 25 maçta oynadı.

2022-2023 sezonunun başlangıcında ise, Beşiktaş ile 4 resmi maçta sahne alan Montero, sezonun ilerleyen döneminde Almanya 2.

Lig ekiplerinden Hamburg‘a kiralık olarak gönderildi.

Montero, geçtiğimiz sezonu da Portekiz’in Arouca takımında kiralık olarak geçirdi ve bu süreçte önemli tecrübeler edindi.

Montero’nun Beşiktaş’taki kariyeri, hem kulüp hem de oyuncu açısından yeni bir döneme işaret ediyor. Şimdi, gelecekteki kariyerine dair yeni adımlar atması bekleniyor.

BU HABER SENİN İÇİN  Beşiktaş, Genç Yetenek Cher Ndour'u Transfer Etti
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ