BRT Müdürü Meryem Özkurt’tan Kamu Yayıncılığına Vurgu

BRT Müdürü Meryem Özkurt, kamu yayıncılığının önemine dikkat çekiyor. Kamu yayıncılığının toplumsal rolü ve medyanın geleceği hakkında ilham verici görüşlerini keşfedin.

BRT Müdürü Meryem Özkurt’tan Kamu Yayıncılığına Vurgu
reklam alani

BRT Müdürü Meryem Özkurt, Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nun (BRTK) yayıncılık ilkeleri ve kamu yayıncılığına olan bağlılığını vurgulayarak, kişilik haklarına saygılı olan tüm haberlerin ve gazete manşetlerinin BRT ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam edeceğini belirtti.

Özkurt, BRT’nin kamu yayıncılığı sorumluluklarını titizlikle yerine getirdiğini ifade ederek, “Devlet kanalı olarak BRT, yayıncılık ilkelerine sadık kalarak, diğer basılı yayın mecralarında yer alan haberleri doğru ve tarafsız gazetecilik etik kuralları çerçevesinde sunmaya özen gösteriyor,” dedi.

BRT’nin, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde basılı olarak yayın hayatına devam eden tüm gazetelere yayınlarında yer verdiğini belirten Özkurt, “Kişilik haklarına saygıda kusur edilmeyen tüm haberler ve gazete manşetleri, BRT ekranlarından izleyicileriyle buluşacak ve buluşmaya da devam edecektir,” şeklinde ifade etti.

BRT’nin yayıncılık ilkeleri ve tarafsız haber anlayışıyla kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceği vurgulandı.

Bu bağlamda, BRT’nin toplumun bilgi ihtiyacını karşılamada önemli bir rol üstlendiği ve haberlerin kalitesinin artırılması için sürekli olarak çalıştığı belirtilmiştir.

BU HABER SENİN İÇİN  Yarın yer yer sağanak yağış bekleniyor
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ