Evkaf Müdürü ile DAÜ Rektörü, DAÜ Beach Club arazileriyle ilgili konuştu

Evkaf Müdürü ile DAÜ Rektörü, DAÜ Beach Club arazileriyle ilgili konuştu
reklam alani


Evkaf Genel Müdürü Prof.

Dr.

Mustafa Tümer ve Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektörü Prof.

Dr.

Hasan Kılıç, DAÜ Beach Club arazilerinin devriyle ilgili konuştu, süreci takip ederek iş birliklerini sürdürecekleri mesajı verdi.

Bakanlar Kurulu’nun 18 Temmuz tarihli kararıyla 1984 yılından beri üniversitenin kullanımında olan ve halk arasında DAÜ Beach Club olarak bilinen sosyal tesislerin bulunduğu arazinin bir kısmının tahsisi iptal edilerek, Vakıflar Örgütü ve Din İşleri Dairesi’ne devredilmişti.

Evkaf Genel Müdürü Prof.

Dr.

Mustafa Tümer, DAÜ eski rektörlük binası ve arazisi ile DAÜ Deniz Kulübü, Kültür Kongre Merkezi ve çevresindeki arazilerin kötü kullanıma hizmet edeceği yönünde son günlerde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını kaydetti.

Öğrencilerin kullanımında olan ve spor, turizm, kültür ve eğitim amaçlı kullanılan sosyal tesislerin zarar görmesi ve DAÜ’nün yara almasını sağlayacak hiçbir atılımın söz konusu olmadığını vurgulayan Tümer, “Çıkan haberlerin aksine Kıbrıs Vakıflar İdaresi ile Doğu Akdeniz Üniversitesi arasında yıllardır devam eden iş birlikleri artarak günümüze taşınmaktadır.” ifadelerini kullandı.

BU HABER SENİN İÇİN  Döviz Kurları (25 Temmuz 2024)
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ