Garenta, Kuzey Kıbrıs’ta Ercan Havalimanı’nda Yeni Ofis Açtı

Garenta, Kuzey Kıbrıs’ta Ercan Havalimanı’nda yeni ofisini açarak, müşterilerine daha iyi hizmet sunmayı hedefliyor. Araç kiralama hizmetleriyle seyahat deneyiminizi mükemmelleştirin ve keşfetmeye başlayın!

Garenta, Kuzey Kıbrıs’ta Ercan Havalimanı’nda Yeni Ofis Açtı
reklam alani

Garenta, Kuzey Kıbrıs’ta Yeni Ofisiyle Hizmette

Türkiye’nin yenilikçi araç kiralama markası Garenta, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yer alan Ercan Havalimanı’ndaki yeni ofisi ile araç kiralamak isteyenlere çeşitli avantajlar sunuyor.

Anadolu Grubu’na bağlı olan Garenta, Ercan Havalimanı’ndaki bu yeni ofisini kısa bir süre önce açarak, adada seyahat edenlerin hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.

Garenta, bu ofisi ile birlikte hem kaliteli hem de uygun fiyatlı araç kiralama hizmetini kullanıcılarına sunarken, müşteri memnuniyetini ön planda tutan çözümleriyle dikkat çekiyor.

Hızlı, kurumsal ve güvenilir bir araç kiralama deneyimi yaşamak isteyenler için ideal bir seçenek oluşturuyor.

Garenta, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’taki toplamda 93 ofisi ve geniş, genç araç filosu ile sektördeki yerini sağlamlaştırıyor.

Müşterilerine sunduğu cazip fiyatlarla kaliteli araç kiralama hizmeti sunarak, kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamaya özen gösteriyor.

KKTC’deki Garenta ofisinden araç kiralamak isteyenler, Ercan Havalimanı, www.garenta.com.tr web sitesi veya Garenta mobil uygulaması üzerinden rezervasyonlarını kolayca yapabilirler.

Bu sayede, seyahat planlarını daha pratik bir şekilde gerçekleştirme imkânına sahip oluyorlar.

BU HABER SENİN İÇİN  Kıbrıs’ın 7 bin yıllık seramik eserleri, ana yurdu ile yeniden buluştu
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ