Gaziler-Dilekkaya ve Lefkoşa’da Trafik Kazaları: İki Yaralı ve Alkollü Sürücü Tutuklandı

Gaziler-Dilekkaya ve Lefkoşa’da meydana gelen trafik kazalarında iki kişi yaralandı. Olayla ilgili olarak alkollü sürücü tutuklandı. Kazaların detayları ve güvenlik önlemleri hakkında bilgi edinin.

Gaziler-Dilekkaya ve Lefkoşa’da Trafik Kazaları: İki Yaralı ve Alkollü Sürücü Tutuklandı
reklam alani

Trafik Kazaları: Gaziler-Dilekkaya ve Lefkoşa’da İki Ayrı Olay

Gaziler-Dilekkaya yolunda ve Lefkoşa’da bulunan Mehmet Akif Caddesi’nde meydana gelen trafik kazalarında iki kişi hafif yaralanırken, alkollü olduğu tespit edilen bir sürücü ise tutuklandı.

Polis basın bültenine göre, dün saat 12.30 civarında Gaziler-Dilekkaya yolunun ilk kilometresinde, 20 yaşındaki Ayşe Ata, yönetimindeki MP 723 plakalı salon aracıyla Dilekkaya istikametine doğru seyrederken dikkatsizliği nedeniyle yolun sağına geçti.

Bu sırada karşı yönden gelen 29 yaşındaki Nesrin Yıldız Birkaya Dinç’in kullandığı LB 720 plakalı araçla çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan LB 720 plakalı araç, yolun solundan çıkarak takla attı.

Kazada yaralanan sürücü Nesrin Yıldız Birkaya Dinç ve araçta yolcu olarak bulunan 1.5 yaşındaki Arda Dinç, kendi imkanlarıyla Yakın Doğu Hastanesi’ne giderek tedavi oldular ve ardından taburcu edildiler.

Alkollü Sürücü Meyhanenin Korkuluklarına ve Trafik Levhasına Çarptı

Lefkoşa’da Mehmet Akif Caddesi’nde 02.30’da meydana gelen bir diğer kazada ise 27 yaşındaki Gizem Şen, 204 mlgr alkollü içki etkisi altında, PH 843 plakalı salon aracıyla güneye doğru ilerliyordu.

Bu esnada, Rakı Müren adlı meyhanenin önünde, refüjü geçerek kaldırıma çıktı ve meyhanenin ahşap korkuluklarına ve trafik levhasına çarptı.

Bu kazada yaralanan olmadı; ancak alkollü içki etkisi altında araç kullanarak trafik kazası gerçekleştiren Gizem Şen, polis tarafından tutuklandı.

BU HABER SENİN İÇİN  Bu kent dayanışmayı bilir: Lefkoşa Ülkemize Gelen Depremzedelerin Yanında
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ