Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul’dan Ekrem İmamoğlu’na Teşekkür

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yaptığı teşekkürle dikkat çekti. İki liderin işbirliği ve ortak projeleri hakkında bilgi edinmek için haberimizi okuyun.

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul’dan Ekrem İmamoğlu’na Teşekkür
reklam alani

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul’dan Önemli Açıklama

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile son günlerde gerçekleştirdiği görüşmeye dikkat çekti.

Bu önemli toplantıda, İmamoğlu’ndan ‘arıtma tesisi’ ve ‘temiz su’ konularında destek talep ettiklerini hatırlatan Başkan Şenkul, şu ifadeleri kullandı:

“Bu görüşme çerçevesinde Ekrem Başkan’ın talimatıyla, İSKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ve teknik ekiplerimiz, oldukça verimli geçen toplantılar gerçekleştirdi.

Yapılan tespitlerle ilgili ön bilgilendirmeyi, bugünkü ziyaretinde İSKİ Genel Müdürümüz Şafak Bey bizzat bizlere aktardı.”

Şenkul, konuşmasına şöyle devam etti: “Neredeyse KKTC bütçesi kadar bir bütçeyi yöneten ve yaklaşık 20 milyon kişiye hizmet veren bu büyük kurumun başındaki kişinin mütevaziliği bizleri son derece mutlu etti. Çok kısa sürede gerekli teknik temasların yapılmasını sağlayan Ekrem Başkan’a kentim adına teşekkür ediyorum.”

Başkan Şenkul, kentlerinin ana sorunlarını çözene kadar çalışmaya, şartları zorlamaya ve destek aramaya devam edeceklerini vurgulayarak, “Çünkü başka Girne yok…” dedi.

BU HABER SENİN İÇİN  İnşaatta Meydana Gelen İş Kazası: Mehmet Özbek Yaralandı
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ