Güney Kıbrıs’taki Sınır Kapılarında Eylem Duyurusu

Güney Kıbrıs’taki sınır kapılarında yapılacak eylemlerle ilgili detaylı bilgiye ulaşın. Eylemlerin amacı, tarihleri ve katılım şartları hakkında bilgilere göz atarak, bu önemli olayda yerinizi alın.

Güney Kıbrıs’taki Sınır Kapılarında Eylem Duyurusu
reklam alani

Dışişleri Bakanlığı, bu hafta sonu Güney Kıbrıs’ta bazı sınır kapılarında yapılacak eylemler nedeniyle geçişlerin durdurulacağını açıkladı.

Bakanlık, 10-11 Ağustos 2024 tarihlerinde Güney Kıbrıs’ta gerçekleştirilecek olan “Isaak-Solomou’yu anma etkinliği” çerçevesinde düzenlenecek olan eylemler hakkında Birleşmiş Milletler Barış Gücü yetkililerinden alınan bilgiler doğrultusunda bu duyuruyu yaptı.

Açıklamada, eylemlerin etkileyebileceği sınır kapıları arasında Metehan, Ledra Palas, Lokmacı ve Derinya’nın bulunduğu belirtildi.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

  • Metehan, Ledra Palas ve Lokmacı Kara Sınır Kapıları: 10 Ağustos 2024 tarihinde 00.30-03.00 saatleri arasında, Rumların düzenleyeceği anma etkinliği nedeniyle, bu kapılardan giriş-çıkış işlemlerinin durdurulacağı bildirilmiştir.
  • Derinya Kara Sınır Kapısı: Aynı gün saat 21.00’de, eylemcilerin Derinya Kara Sınır Kapısı’nda gerçekleştireceği eylemler sebebiyle, bu kapıdaki giriş-çıkış işlemlerinin de durdurulacağı bilgisi alınmıştır.
  • 11 Ağustos 2024 Tarihinde Derinya: Protestocuların 07.30-12.30 saatleri arasında yapacakları eylemler dolayısıyla, Derinya Kara Sınır Kapısı’nda giriş-çıkış işlemlerinin etkilenebileceği ifade edilmiştir.

Halkımıza önemle duyurulur.

BU HABER SENİN İÇİN  Esentepe Şantiyesinde İş Kazası: Abdul Alim'in Yaralanması
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ