Hasan Taçoy’dan UBP Olağan Kurultayına İtiraz

Hasan Taçoy, UBP Olağan Kurultayı’na itiraz ederek partinin geleceğini yakından etkileyecek önemli bir adım attı. Bu gelişmelerin arka planını ve Taçoy’un neden itiraz ettiğini öğrenin.

Hasan Taçoy’dan UBP Olağan Kurultayına İtiraz
reklam alani

Hasan Taçoy’dan Olağan Kurultaya İtiraz Dilekçesi

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili ve Genel Başkan Adayı Hasan Taçoy, 21 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan olağan kurultay ile ilgili önemli bir adım atmaya hazırlanıyor.

Taçoy, oy kullanacak üye listesinde tespit edilen usulsüzlükler hakkında itiraz dilekçesini, yarın saat 12.00‘de partinin Köşklüçiftlik‘teki Genel Merkezi’ne sunacak.

İtiraz dilekçesini sunumunun ardından, Hasan Taçoy burada bir basın açıklaması yaparak, sürece dair görüşlerini ve tespit ettiği usulsüzlükleri kamuoyuyla paylaşacak.

Taçoy, bu açıklamada üyelerin haklarının korunması ve demokratik süreçlerin sağlıklı bir şekilde işlemesi için gereken adımları vurgulayacak.

  • İtiraz dilekçesi sunumu: 21 Eylül 2023
  • Saat: 12.00
  • Yer: UBP Genel Merkezi, Köşklüçiftlik

Hasan Taçoy’un yapacağı bu açıklama, partinin iç dinamikleri ve kurultayı etkileyecek gelişmeler açısından büyük bir önem taşıyor.

BU HABER SENİN İÇİN  KKTC Cumhurbaşkanlığı - Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, meclisteki siyasi parti başkan ve temsilcilerini bilgilendirdi
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ