Hüseyin Ergüleç’in Mahkemede Verdiği Şahitlik ve Zanlının Tutuklanması

Hüseyin Ergüleç’in mahkemede verdiği şahitlik, davanın seyrini değiştirdi. Zanlının tutuklanma süreci, olayın detayları ve adaletin tecellisi üzerine derinlemesine bir inceleme. Bu önemli davanın arka planını keşfedin.

Hüseyin Ergüleç’in Mahkemede Verdiği Şahitlik ve Zanlının Tutuklanması
reklam alani

Mahkemede Duruşma ve Olayın Detayları

Demirhan Polis Karakolu’nda görevli polis çavuşu Hüseyin Ergüleç, mahkemede olayla ilgili önemli bilgiler aktardı.

Ergüleç, 27 Temmuz 2024 tarihinde saat 15:15 sularında, Demirhan’da yer alan Sevgi Caddesi üzerindeki bir park alanında, M.A. adlı şahsın düşürdüğü poşet içerisinde bulunan bin Sterlin paranın çalındığını bildirdi.

Polis, olayın bilgisine 09.08.2024 tarihinde ulaşıldığını ve yapılan incelemeler sonucunda güvenlik kameralarından elde edilen görüntülerle zanlının tespit edildiğini ifade etti.

Ergüleç, zanlının 10 Ağustos 2024 tarihinde Lefke’de yakalanarak tutuklandığını açıkladı.

Tutuklama sürecinde, zanlının gönüllü olarak verdiği ifadede, çalınan paraları kredi kartı borcuna yatırdığını belirttiği aktarıldı.

Polis memuru, soruşturmanın zanlının etki edebileceği kısmının tamamlandığını, zanlının Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğunu ve ülkede çalışma izniyle bulunduğunu da vurgulayarak, mahkemeden teminat talebinde bulundu.

Polis memurunun ardından söz alan zanlı, pişmanlık duyduğunu ve işlediği suçu kabul ettiğini ifade etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Nuray Necdet, zanlının yurtdışına çıkışının yasaklanmasına, tüm kimlik ve seyahat belgelerine el konulmasına, her iki haftada bir en yakın polis karakolunda ispat-ı vücutta bulunmasına, 20 bin TL nakit teminat yatırmasına ve bir kefilin 400 bin TL kefalet senedi imzalamasına karar verdi.

BU HABER SENİN İÇİN  Kıbrıs'ta Tutuklamalar ve Yasal İşlemler Üzerine Son Gelişmeler
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ