Kamu Hizmeti Komisyonu’ndan Üstün Başarı Belgeleri Takdimi

Kamu Hizmeti Komisyonu, üstün başarı belgesi sahiplerini onurlandırmak amacıyla düzenlediği törenle, kamu hizmetinde gösterdikleri özveri ve başarıları kutluyor. Detaylar için hemen tıklayın!

Kamu Hizmeti Komisyonu’ndan Üstün Başarı Belgeleri Takdimi
reklam alani

Kamu Hizmeti Komisyonu’ndan Üstün Başarı Belgeleri

Kamu hizmetine yönelik olarak gerçekleştirilen alt, orta ve üst düzey yeterlik sınavlarının birincileri, ikincileri ve üçüncülerine “üstün başarı belgesi” verilmiştir.

Bu bilgi, Kamu Hizmeti Komisyonu (KHK) tarafından kamuoyuna duyurulmuştur.

28 Temmuz tarihinde yapılan sınavların sonuçlarına göre üstün başarı gösteren adaylara, KHK Başkanı Ömer Köseoğlu, dün düzenlenen özel bir etkinlikte bu belgeleri takdim etmiştir.

Etkinlik, KHK üyeleri, Genel Sekreter, İdari İşler ve Sicil İşleri Müdürü ile Sınav İşleri Müdürü’nün katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Başkan Ömer Köseoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, kamuya yapılan atama ve terfilerin adil, rekabete dayalı ve liyakat esasına dayalı bir şekilde gerçekleştirilmesine verdikleri önemi vurgulamıştır.

Ayrıca, istihdam süreçlerinde gereken niteliklere sahip en iyi zihinlerin kamuda görev almasını hedeflediklerini ifade etmiştir.

Köseoğlu, adaylarla KHK’nın çalışmaları ve yeterlik sınavları hakkında da fikir alışverişinde bulunmuştur.

Adayların, yeterlik sınavlarında gösterdikleri bu başarıyı ilk atama sınavlarında da tekrarlamalarını temenni ettiğini belirtmiştir.

Yeterlik sınavlarında başarı gösteren (barajı geçen) adayların belgeleri, Kamu Hizmeti Komisyonu Başkanlığı’nın zemin katında bulunan “müracaat/danışma bölümünden” 19 Ağustos Pazartesi gününden itibaren teslim alınabilecektir.

BU HABER SENİN İÇİN  2024-2025 Öğretmenlik Sınavları Duyurusu
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ