KAMUSEN Başkanı Metin Atan’dan Güvence Yasası Açıklaması

KAMUSEN Başkanı Metin Atan, Güvence Yasası hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Çalışan haklarını koruma amacıyla yapılan düzenlemeleri ve yasanın getirdiği yenilikleri detaylı bir şekilde ele aldı.

KAMUSEN Başkanı Metin Atan’dan Güvence Yasası Açıklaması
reklam alani

Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası (KAMUSEN) Başkanı Metin Atan, devlette çalışan geçici işçi ve sözleşmeli personelleri koruma altına alacak olan Güvence Yasası hakkında önemli bilgiler paylaştı.

Atan, söz konusu yasanın 15 Ağustos tarihinden itibaren Cumhuriyet Meclisi Komitesinde görüşülmeye başlanacağını duyurdu.

Yapmış olduğu yazılı açıklamada, kamuoyuna doğru bilginin ulaştırılması gerektiğine vurgu yapan Atan, bu konuyla ilgili detayları İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi Başkanı Suat Atun‘dan aldığını belirtti.

  • Atan, Güvence Yasası’nın sözleşmeli personel ve geçici memurları ciddi bir şekilde güvence altına alacağını ifade etti.
  • “Güvence Yasası ile çalışanların haklarının korunması için gerekli adımlar atılmış olacak.

    Buradan bunun müjdesini vermek istiyorum” dedi.

  • Ayrıca, geçici işçilerin yanı sıra sözleşmeli çalışanların da güvence altına alınması amacıyla KAMUSEN olarak çok ciddi bir çalışma başlattıklarını aktardı.

Atan’ın açıklamaları, devlette çalışanlar için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor ve bu yasanın, çalışanların haklarını koruma konusunda olumlu bir etki yaratması bekleniyor.

BU HABER SENİN İÇİN  Güzelyurt'ta Biyolojik Mücadele: Tamarixia radiata Salımı
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ