Kan Verelim, Hayat Verelim: UBP’den Kan Bağışı Kampanyası Çağrısı

UBP’nin düzenlediği “Kan Verelim, Hayat Verelim” kampanyası ile kan bağışında bulunarak hayat kurtarmaya davet ediliyoruz. Her damla kan, bir umuttur. Katılın, paylaşın ve bu önemli harekete destek olun!

Kan Verelim, Hayat Verelim: UBP’den Kan Bağışı Kampanyası Çağrısı
reklam alani

Kan Bağışı Kampanyası Çağrısı

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Lefkoşa İlçe Başkanı ve Milletvekili Ahmet Savaşan, toplumun kan bağışı konusunda daha bilinçli hale gelmesi için önemli bir adım atıyor. “Kan Verelim, Hayat Verelim” sloganıyla düzenlenecek olan kan bağışı kampanyası, yarın Lefkoşa Sarayönü’nde (Dikili Taş yanında) 09.00-12.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Savaşan, gönüllü kan bağışının toplum için ne kadar kritik bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak, bu tür etkinliklerin düzenlenmesinin, ülkedeki kan ihtiyacını sürdürülebilir bir şekilde karşılamak için büyük bir fırsat sunduğunu belirtti.

Açıklamasında şunları ifade etti:

  • “Kan bağışı konusunda duyarlılığı artırmak için eğitim müfredatlarına bu konunun dahil edilmesi, çocuklarımızın ilkokul çağından itibaren bu konuda eğitim alması büyük bir önem taşımaktadır.”
  • “Ayrıca, velilere de ulaşarak bu bilincin artırılması, toplumun tüm kesimlerini kapsayan bir yaklaşım sergilemek adına hayati bir rol oynamaktadır.”
  • “Sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği yaparak, kan bağışının önemine dair etkinliklerin düzenlenmesi konusunda da büyük bir ihtiyaç bulunmaktadır.”

Ahmet Savaşan, tüm halkı bu anlamlı etkinliğe katılmaya davet ederek, her bireyin bir hayat kurtarma potansiyeline sahip olduğunu hatırlattı.

Kan vererek, insanlara umut ve yaşam verme fırsatını kaçırmamalarını istedi.

BU HABER SENİN İÇİN  Sigortacılıkta Yenilikçi Teknolojik İş Birliği
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ