Lefkoşa Türk Belediyesi’nden Kanalizasyon Çalışmaları Hakkında Bilgilendirme

Lefkoşa Türk Belediyesi, kanalizasyon çalışmaları hakkında detaylı bilgi sunuyor. Projelerin kapsamı, süresi ve hedefleriyle ilgili en güncel bilgilere ulaşarak, Lefkoşa’nın altyapı gelişimine katkıda bulunun.

Lefkoşa Türk Belediyesi’nden Kanalizasyon Çalışmaları Hakkında Bilgilendirme
reklam alani

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Koordinatörü Mimar Erdoğan Bekiroğlu, Lefkoşa genelinde sürdürülen kanalizasyon çalışmalarıyla ilgili önemli bilgiler paylaştı.

Bekiroğlu, çalışmaların Pazar günü de kesintisiz devam ettiğini ve hedeflerinin okullar açılmadan birçok projeyi tamamlamak olduğunu vurguladı.

Erdoğan Bekiroğlu’nun açıklamaları şu şekilde:

“Bugün Pazar; insanlar haklı olarak dinlenmek ve haftanın stresini atmak için deniz kenarında vakit geçirirken, Lefkoşa’mızda yoğun bir şekilde çalışmalar devam ediyor.

Gelin, yürütülen projeleri tek tek inceleyelim:”

  • Mehmet Akif Caddesi (Dereboyu): Trank E Kanalizasyon Projesi kapsamında ev bağlantıları ve dolgu çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdürülmektedir.
  • Bedrettin Demirel Caddesi: Trank E Kanalizasyon Projesi için araştırma kazıları yapılmaktadır.
  • Hamitköy ve Dumlupınar: Kanalizasyon projesi durmaksızın devam etmektedir.
  • Ortaköy Su Projesi: Sivil Savunma binasının bulunduğu çemberde su borusu kazı ve döşeme işleri sürdürülmektedir.
  • Surlariçi Kütüphane Sokak: Drenaj çalışmaları yol içerisinden geçen kısımda yapılmaktadır.
  • Cemal Gürsel Caddesi: Surlariçi elektrik altyapı güçlendirmesi için yürütülen elektrik kablo döşeme işleri için ana yol krosu gerçekleştirilmektedir.
  • Gönyeli ve Yenikent: Elektrik altyapı güçlendirmesi adına yürütülen elektrik kablo döşeme işleri için Yakın Doğu Bulvarı kros kazısı yapılmaktadır.

Ayrıca, Cumhurbaşkanlığı ve Meclis Yerleşkesine bağlı Kermiya Çemberi’nden Sivil Savunma istikameti ve Kermiya Kapısı istikametine kadar olan yolların yenilenmesi için kazı ve dolgu çalışmaları aralıksız sürdürülmektedir.

Peki, tüm bu çalışmalar neden Pazar günü yapılıyor? Çünkü amacımız, okullar açılmadan birçok projeyi tamamlamak ve Lefkoşalıların yanı sıra başkente gelen herkesin günlük yaşamını en az şekilde etkilemek.

Böylelikle, yapılan icraatların sürecinin etkisini en aza indirmeyi hedefliyoruz.”

BU HABER SENİN İÇİN  Ülker Lefkoşa Maratonu Ön Bilgilendirme
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ