Mahkeme Duruşmasında Uyuşturucu ve Saldırı Olayı

Mahkeme duruşmasında uyuşturucu ve saldırı olayı, yargı sürecinin dinamiklerini ve adalet arayışını gözler önüne seriyor. Olayın detayları ve yasal sonuçları hakkında bilgilendirici bir inceleme.

Mahkeme Duruşmasında Uyuşturucu ve Saldırı Olayı
reklam alani

Mahkeme Duruşmasında Verilen Şahadet

Mahkemede, olayla ilgili olarak tanıklık yapan polis memuru Fırat Uğuroğlu, 2 Ağustos 2024 tarihinde saat 20.20 sıralarında Lefkoşa’nın Reşadiye Sokak’ında meydana gelen olayı ayrıntılı bir şekilde aktardı.

Uğuroğlu, zanlı Raif Yıldırımer’in kullandığı MB475 plakalı motosikletten düştüğünü ve ardından kendisine yardım eden Lefkoşa sakini Y.K.’nın (K-37, KKTC) yüzüne ve vücudunun çeşitli yerlerine elleri ve ayaklarıyla ciddi şekilde saldırdığını ifade etti.

Polis memuru, zanlının olay sonrası kaçışına dair bilgiler vererek, olay yerine gelen polis ekibinin yaptığı incelemelerde, zanlının motordan düştüğü esnada yanında bulunan beyaz bir kâğıt parçası içerisinde sarılı yaklaşık 2 gram ağırlığında Sentetik Cannabinoid türü uyuşturucu maddeyi düşürdüğünün tespit edildiğini belirtti.

Bu madde, olay yerinde emare olarak zapt edildi.

Uğuroğlu, yapılan kamera incelemeleri sonucunda zanlının kimliğinin tespit edildiğini ve alınan mahkeme emri doğrultusunda tutuklandığını da mahkemeye aktardı.

Polis, soruşturmanın zanlının etki edebileceği kısmının tamamlandığını ve zanlının daha önce benzer suçlardan askıda davasının bulunduğunu vurgulayarak, tutuklu yargılanma talebinde bulundu.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Nuray Necdet, zanlının bir ayı aşmayacak bir süre için cezaevine gönderilmesine karar verdi.

BU HABER SENİN İÇİN  Tertemiz bir Lefkoşa için bölgesel temizlik emek harcamaları başlıyor
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ