Near East Bank’ta Üst Yönetimde Yeni Atamalar

Near East Bank’ta üst yönetimde gerçekleştirilen yeni atamalar, bankanın stratejik hedeflerine ulaşmasında önemli bir adım olarak öne çıkıyor. Yeni yöneticilerin deneyimleri ve vizyonlarıyla bankanın geleceği şekilleniyor.

Near East Bank’ta Üst Yönetimde Yeni Atamalar
reklam alani

Near East Bank, üst yönetim kadrosunda gerçekleştirdiği yeni atamaları duyurarak organizasyonunu daha da güçlendirme yolunda önemli bir adım attı.

Banka, Ağustos 2024 itibarıyla Genel Müdür Yardımcılığı kadrosunu altıya çıkararak, Cemil Malek, Halil Yorgancıoğlu ve Mustafa Akpolat’ı bu pozisyona atadı.

Near East Bank Yönetim Kurulu Başkanı Dr.

Enver Haskasap, banka içindeki yetkin yöneticileri belirleme konusundaki başarılarına dikkat çekerek şunları söyledi: “Kendi ekolümüz, değerlerimiz ve kurum kültürümüz ile büyümek, stratejik önceliklerimiz arasında yer alıyor.

Bu kapsamda, bankamızı geleceğe taşıyacak liderlerimizi organizasyonumuz içerisinden liyakat esasları ile belirlemeye özen gösteriyoruz.

Yaptığımız analizlerden elde ettiğimiz olumlu sonuçlar, bu yaklaşımın doğru bir insan kaynakları politikası olduğunu göstermektedir. Çalışanlarımızın aidiyet duygusu ise bizim için vazgeçilmez bir kurumsal kültürdür.”

Banka, bu yeni atamalarla birlikte, liderlik kadrosunu daha da çeşitlendirerek, sektördeki rekabet gücünü artırmayı hedefliyor.

Bu çerçevede, Near East Bank’ın gelecekteki büyüme stratejileri ve inovatif projeleri için güçlü bir zemin oluşturmayı amaçladığı belirtiliyor.

BU HABER SENİN İÇİN  Yeniden Doğuş Partisi Siyaset ve Diplomasi Akademisi
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ