Şampiyon Melekler Anısına İki Çeşme Açılışı Yapıldı

Şampiyon Melekler anısına gerçekleştirilen iki çeşme açılışı, toplumsal dayanışma ve hatırlama amacıyla düzenlendi. Bu özel etkinlik, hayırseverlerin katkılarıyla anlam kazandı. Detaylar için okumaya devam edin!

Şampiyon Melekler Anısına İki Çeşme Açılışı Yapıldı
reklam alani

Şampiyon Melekler Anısına İki Çeşme Açıldı

Şampiyon Melekler anısına yaptırılan iki çeşme, düzenlenen anlamlı bir törenle hizmete açıldı.

Tören, Kantara Meydanı’nda gerçekleştirildi ve etkinliğe Green Pedal Üyesi, Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu, Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği üyeleri ile Green Pedal üyeleri katıldı.

Tören, saygı duruşunda bulunulmasıyla duygusal anlarla başladı. İlk olarak konuşma yapan Green Pedal Spor Kulübü Başkanı Erhan Volkan, Adıyaman’da meydana gelen depremi bir cinayet olarak nitelendirerek, bu felakete sebep olanların ve göz yumanların da birer katil olduğunu vurguladı.

Orman Dairesi’nin kendilerine yer tahsis ettiğini ve bu çeşmeleri hayata geçirdiklerini belirten Volkan, “Meleklerin adı bu çeşmelerde ilelebet yaşayacak” diyerek, davalarına destek verdiklerini ifade etti.

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı Ruşen Yücesoylu Karakaya ise, çocukların spor aşkı ve ülkelerini temsil etme amacıyla gittikleri Adıyaman’da hayattan koparıldıklarını dile getirerek, suçluların gerekli cezayı almaları için ellerinden geleni yapacaklarını ve mücadelelerini sürdüreceklerini söyledi.

Karakaya, “Suçlular adalet önünde hesap verene kadar mücadelelerimize devam edeceğiz.

Bu çeşmeden akan her damla su, onların saf ve temiz ruhlarını yansıtacak” diyerek, hak ve adalet mücadelesinde verilen her desteğin önemine dikkat çekti.

Karakaya’nın konuşmasının ardından, başka bir toplantıda bulunan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun mesajı okundu.

Daha sonra, çeşmenin açılışı için balonlar havaya bırakıldı ve bu anlamlı an, katılımcılar arasında coşku yarattı.

BU HABER SENİN İÇİN  UKÜ rahat kazandı - Gıynık Spor
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ