Ulusal Birlik Partisi’nden Kan Bağışı Kampanyası

Ulusal Birlik Partisi, toplumun kan ihtiyacını karşılamak amacıyla anlamlı bir kampanya başlattı. Herkesin katılımına açık bu etkinlikte, hayat kurtarmak için bir araya geliyoruz. Kan bağışında bulunarak destek olun!

Ulusal Birlik Partisi’nden Kan Bağışı Kampanyası
reklam alani

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Lefkoşa İlçesi Gençlik Kolları, “Kan Verelim, Hayat Verelim” sloganıyla Sarayönü’nde anlamlı bir kan bağış kampanyası düzenledi.

Bu önemli etkinlik, toplumda kan bağışının önemini vurgulamak ve ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla gerçekleştirildi.

UBP Lefkoşa İlçe Başkanı ve Milletvekili Ahmet Savaşan, basına yaptığı açıklamada, Lefkoşa İlçe Başkanlığı’nın Gençlik Kolları tarafından organize edilen bu kampanya için halkı davet etti.

Kampanya, Sarayönü’nde 12.00’ye kadar devam edecek.

Savaşan, gönüllü kan bağışçılığının dünya genelinde hayati bir öneme sahip olduğunu belirterek, bu tür bağışlarla ihtiyaç duyan bireylerin ve kronik hastaların kan ihtiyacının sürdürülebilir bir şekilde karşılanabileceğini ifade etti. “Dünyada ve ülkemizde milyonlarca insan, gönüllü kan bağışı yapan bireylere hayatını borçlu.

Biz de UBP İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları olarak, bu konuda farkındalık yaratmak ve yardıma muhtaç insanlara destek olmak için buradayız” şeklinde konuştu.

Dr.

Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’nden gelen kan sıkıntısı yaşandığına dair talepler üzerine harekete geçtiklerini kaydeden Savaşan, “Umarım bugün katılım beklenenden fazla olur ve ihtiyaç duyan insanların ihtiyaçlarını karşılayabiliriz” dedi.

Gençlik Kolları Başkanı Özdemir Özerem de etkinlikte yaptığı konuşmada, kan bağışının hayat kurtaran bir eylem olduğunu vurguladı. Özerem, kan bağışının dünya genelindeki önemine dikkat çekerek, “Bu etkinlikle, kan bağışının önemini bir kez daha hatırlatmak ve ihtiyaç sahiplerine destek olma amacındayız” ifadelerini kullandı.

BU HABER SENİN İÇİN  Savaşan: Erenköy Direnişi Kıbrıs Türk halkının bağımsızlık arzusunun simgesidir
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ