Vasiliko tartışmaları ve açıklamaları bitmedi

Vasiliko tartışmaları ve açıklamaları bitmedi
reklam alani


 “Vasiliko” bölgesinde inşa edilmesi planlanan ancak henüz sonuçlandırılmayan yüzer tesis meselesi ile ilgili açıklamaların ve tartışmaların devam ettiği belirtildi.

Habere göre Enerji Bakanı Yorgos Papanastasiu, dün, “ANT1” ve bir başka kanala yaptığı  açıklamada müzakerenin tahmin edilenden farklı bir şekilde sonuçlanması durumunda hükümet planlamasının geleceği değiştireceğini bununla birlikte planlamanın müzakerelerin nasıl gelişeceğine bağlı olduğunu belirtti.

“Promitheas” gemisinin Şangay’da mahsur kaldığını ve bu konudaki istişarelerin sürdürüldüğünü söyleyen Papanastasiu, ekonomik tartışmalara dayanan süreçlerin bulunduğunu ancak buna paralel olarak geminin bir an evvel yola çıkması için de çaba sarf edildiğini ifade etti.

Çinlilerin gemiyi teslim etmek için daha fazla para isteyip istemediği sorusuna karşılık Papanastasiu bunun çok komplike bir konu olduğunu belirterek karşı tarafın senaryoyu değiştirmesinin ardından kendilerini ilgilendiren tek noktanın, gemiyi teslim almak olduğunu ifade etti.

BU HABER SENİN İÇİN  Boğazköy'de Kamuya Açık Alanda Kavga: Yaralı Var
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ