YAŞ Toplantısı Sonrası Tümgeneral Osman Aytaç’ın Veda Ziyareti

YAŞ toplantısı sonrasında Tümgeneral Osman Aytaç’ın veda ziyareti, askeri kariyerinin önemli anlarını ve veda mesajlarını içeren özel bir etkinlik olarak dikkat çekiyor. Detaylar için yazımızı okuyun.

YAŞ Toplantısı Sonrası Tümgeneral Osman Aytaç’ın Veda Ziyareti
reklam alani

YAŞ Toplantısı Sonrası Veda Ziyareti

YAŞ Toplantısı Sonrası Veda Ziyareti

Türkiye’de gerçekleştirilen Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı sonrasında, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Denetleme ve Değerlendirme Başkanlığı’na atanan Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Osman Aytaç, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre’ye veda ziyaretinde bulundu.

Cumhuriyet Meclisi’nden yapılan açıklamaya göre, kabul, Cumhuriyet Meclisi Şeref Salonu’nda gerçekleşti.

Burada konuşma yapan Başkan Töre, Tümgeneral Osman Aytaç’a görev süresi boyunca kurmuş olduğu yakın ilişkiler ve verdiği hizmetlerden dolayı içtenlikle teşekkür etti.

Başkan Töre, Tümgeneral Aytaç’ı, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı olarak her zaman hatırlayacaklarını belirterek, “Sizlere olan sevgim son nefesime kadar sürecektir” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, ordu ve milletin her zaman el ele olması gerektiğini vurgulayarak, kendi anlayışının bu yönde olduğunu dile getirdi.

Töre, Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı ve Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı’nın sonsuza dek bu topraklarda görevini sürdüreceğini kaydetti.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Türkiye’nin etkin ve fiili garantörlüğünde yaşamına devam edeceğini belirten Töre, bu süreçte kendilerinin de nöbette olacağını ifade etti.

Başkan Töre, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti topraklarının Türk milletinin vatanı olduğunu vurgulayarak, milli meselelerde her daim uyanık olacaklarını dile getirdi. “Mehmetçik ile Mücahit birlikte can verdi, bu anlayışla da yola devam edeceğiz”“Fiziken ayrılsak da kalben birlikte olacağız” diyerek, Tümgeneral Osman Aytaç’a yeni görevinde başarılar diledi.

Tümgeneral Osman Aytaç ise, bir yıllık görev süresi boyunca Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre’den sürekli destek gördüklerini ifade ederek, teşekkürlerini sundu.

Aytaç, Başkan Töre’den her zaman güler yüz ve baba ocağı sıcaklığı gördüklerini belirterek, “Kalbimizin bir parçası burada olacaktır” dedi.

Konuşmaların ardından, Başkan Töre tarafından Tümgeneral Aytaç’a çeşitli hediye takdimleri gerçekleştirildi.

BU HABER SENİN İÇİN  Büyükelçi Metin Feyzioğlu'nun Dışişleri Bakanı ile Veda Ziyareti
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ