Yasin Ekrem Serim, TC Lefkoşa Büyükelçisi Olarak Atandı

Yasin Ekrem Serim, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi olarak atandı. Yeni görevinde diplomatik ilişkileri güçlendirmeyi hedefleyen Serim, Kıbrıs’taki Türk toplumu ile işbirliğini artırmayı amaçlıyor.

Yasin Ekrem Serim, TC Lefkoşa Büyükelçisi Olarak Atandı
reklam alani

TC Lefkoşa Büyükelçisi Yasin Ekrem Serim

TC Lefkoşa Büyükelçisi olarak atanan Yasin Ekrem Serim, bu önemli göreve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşvikleri ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın destekleriyle getirildiğini ifade etti.

Serim’in ataması, bugün resmi gazetede yayımlanarak duyuruldu.

Daha önce Dışişleri Bakan Yardımcılığı görevini üstlenen Serim, kendisine bu onurlu görevi tevdi eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a içtenlikle teşekkür etti. 2016 yılından bu yana Dışişleri Bakanlığı bünyesinde çeşitli kademelerde aktif olarak görev aldığını belirten Serim, ülkesine gece gündüz demeden hizmet sunmak için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını vurguladı.

Büyükelçi Serim, görev süresi boyunca birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarına da şükranlarını sunarak, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin hak ettiği alanlarda daha güzel yarınlara ulaşabilmesi için kararlılıkla çalışacağını dile getirdi.

Yeni görevinin ağırlığını ve sorumluluğunu derinden hissettiğini belirten Serim, bu kutsal görevi milletine ve Kıbrıs Türk kardeşlerine adamış olduğunu ifade etti.

BU HABER SENİN İÇİN  Sahillerde denetimler artırıldı
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ