Yeni Lefkoşa Büyükelçisi Yasin Ekrem Serim’in KKTC’ye Gelişi

Yeni Lefkoşa Büyükelçisi Yasin Ekrem Serim’in KKTC’ye gelişi, diplomatik ilişkilerin güçlenmesine katkı sağlayacak. Serim’in ziyaretinin detayları ve hedefleri hakkında bilgi edinin.

Yeni Lefkoşa Büyükelçisi Yasin Ekrem Serim’in KKTC’ye Gelişi
reklam alani

Türkiye’nin yeni Lefkoşa Büyükelçisi Yasin Ekrem Serim, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) makamları tarafından Ercan Havalimanı’nda sıcak bir şekilde karşılandı.

Bu anlamlı karşılama, Serim’in göreve başlaması için önemli bir başlangıç oldu.

Karşılamanın ardından yaptığı açıklamada, Serim, KKTC makamlarının gösterdiği misafirperverlikten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “KKTC makamlarının Ercan Havalimanındaki sıcak karşılamaları için şükranlarımızı sunuyoruz.” diyen Serim, bu tür sıcak karşılamaların iki toplum arasındaki ilişkilerin güçlenmesine katkı sağladığını belirtti.

Serim, ayrıca, KKTC’nin ve Kıbrıs Türk halkının gelecekte daha güvenli ve huzurlu adımlarla ilerlemesi için birlikte çalışacaklarını vurguladı.

Açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

  • “Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi olarak görevime başlamak üzere ailemle birlikte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetindeyiz.”
  • “KKTC’nin ve kardeş Kıbrıs Türk Halkının yarınlara daha emin adımlarla ilerlemesi için hep birlikte omuz omuza çalışacağız.”

Serim’in bu açıklamaları, KKTC ile Türkiye arasındaki dostluk ve iş birliğinin daha da güçlenmesi adına umut verici bir mesaj niteliği taşıyor.

BU HABER SENİN İÇİN  Taşkent Şehitler Anıtı'nda 50. Yıl Anma Töreni
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ