Categories: Yemek Tarifleri

Yulaflı Ve Kuru Meyveli Diyet Bar Tarifi

Evinizde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz bu diyet bar’la,formunuzu korurken, kendinizi şımartabilirsiniz…

Malzemeler:

7-8 adet kuru kayısı
5 adet kuru incir
Yarım kâse kuş üzümü
Yarım kâse badem
Yarım kâse fındık
1 kâse yulaf ezmesi
2 adet yumurta

Hazırlanışı:

Kayısı ve incirleri küçük küçük doğrayın.

Daha sonra yaklaşık yarım kase badem ve fındığı rondodan geçirin.( çok fazla ufalamayın) Geniş bir kaba yumurtaları kırıp, çırpın ve içine kuru meyveleri, fındığı, bademi ve yulaf ezmesini de ekledikten sonra iyice çırpın.

Yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine, karışımdan 1 yemek kaşığı alıp istediğiniz şekli vererek dizin.(top şeklinde, uzun ya da dilediğiniz gibi) Yaklaşık 20 dakika 170 derecede pişirin.

Afiyet olsun.

 

admin

Recent Posts

Ana taşıyıcı hattı devreye almak için hafta sonu Mehmet Akif Caddesi’nde son kez trafik düzenlemesi yapılıyor

Geleceği sağlam temeller üzerine kurmak amacıyla altyapı çalışmalarını aralıksız sürdüren Lefkoşa Türk Belediyesi, 36 Milyon…

20 saat ago

LTB, başkentteki okullarda hazırlıkları tamamladı

Lefkoşa Türk Belediyesi her eğitim-öğretim yılı başında olduğu gibi bu yılda belediye sınırları içerisindeki devlet…

1 gün ago

FİNANSAL PİYASALARDA TECRÜBELİ CALL CENTER ARANIYOR

 ***İLAN YALNIZCA GİRNE VE ÇEVRESİNDE İKAMET EDEN ADAYLAR İÇİNDİR******FOR ONLY NATIVE SPEAKERS OF TURKISH***PİYASANIN EN…

1 gün ago

Fiakas oyunu Kumarcılar Hanı’nda sahnelendi

Lefkoşa Belediye Tiyatrosu ve Güney Kıbrıs'tan Technohoros ETHAL Dünya Barış Günü vesilesiyle ortak bir organizasyona…

3 gün ago

Kanlıdere Projesi Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin 2014 yılından beri yürüttüğü sürdürülebilir kalkınma çalışmaları kapsamında Avrupa Birliği’ne sunduğu Kanlıdere…

4 gün ago

Lefkoşa Şehir Parkuru – Kanlıdere Rehabilitasyonu ve Bisiklet ile Yürüyüş Parkuru Projesi

Sel felaketleri ve dere taşkınlarına karşı Kanlıdere ve onu besleyen diğer kolların ıslah edilmesi yanında yürüyüş ve…

1 hafta ago

This website uses cookies.