2023-2024 Futbol Sezonu sponsorlarıyla toplu imza töreni yapıldı

2023-2024 Futbol Sezonu sponsorlarıyla toplu imza töreni yapıldı
reklam alani


Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu 2023-2024 sezonu sponsorlarıyla toplu imza töreni dün gerçekleştirdi.

Başbakan Ünal Üstel’in şahitliğinde gerçekleşen imza töreninde Süper Lig, 1.Lig ve A2 Ligleri isim sponsoru AKSA, Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) Ligleri sponsoru Digiturk Kıbrıs, U16 Ligi sponsoru Asbuzu Ticaret, U14 Ligi sponsoru red7oil ve Bilişim sponsoru Kıbrısonline ile protokol imzalandı.

İmza törenine Başbakan Ünal Üstel, Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu, Spor Dairesi Müdürü Mustafa Sütçü, KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu ve yönetimi, Kulüpler Birliği yönetimi, Süper Lig ve 1.Lig kulüp başkanları ile spor basını şefleri katıldı.

Törende hali hazırda sözleşmeleri devam eden Kıbrıs Kupası sponsoru NorthernLAND, Kadınlar Ligi İsim sponsoru, Resmi Maç Topu Sponsoru ve Milli Takımlar Malzeme sponsoru PUMA ve İletişim sponsoru Kuzey Kıbrıs Turkcell’e de teşekkür edildi.

 

Sertoğlu: Bir diğer sponsorumuz da devlettir

İmza töreninde konuşan KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, başta AKSA olmak üzere tüm sponsorlara teşekkür etti.

13 yıldır sürdürdüğü başkanlık görevinde geçtiğimiz sezon yorulduğu kadar hiç yorulmadığını belirten Sertoğlu, KTFF yöneticiliği veya başkanlığının dışardan görüldüğü kadar basit olmadığını aktardı. “Bazı kulüplerimiz maddi olarak sıkıntı yaşamasa da ezici çoğunluğun ciddi sıkıntıyı yaşadığını gören biriyim” diyen Sertoğlu, “Kıbrıs Türk gençliğini ayakta tutan futbol kulüpleridir.

Bu kulüpleri ayakta tutmamız lazım.

Kulüpler çökerse gençlik çöker” ifadelerini kullandı.

Kulüplerin organize olmasının ciddi bir iş olduğunu, aynı zamanda da ciddi bir para istediğini söyleyen Sertoğlu, “Esas sponsorumuz AKSA olmasına rağmen bir diğer sponsorumuz da devlettir.

Her yıl protokol için ciddi savaşlar yaparız.

Ama bu yıl yaşamadık.

Ben bir rakam söyledim.

Müsteşar olmaz dedi ama Sayın Başbakan bu kadar ciddi bir organizasyon için vereceğiz dedi” ifadelerini kullandı.

BU HABER SENİN İÇİN  Karşıyaka’da kazanan Doğan: 1-2 - futbol Haberleri

 

“Profesyonel bir stada ihtiyacımız var”

Bölgelerde antrenman yapacak saha, alt yapıları oynatacak stadın eksikliğine değinen Sertoğlu, bu konuların da ele alınması gerektiğini belirtti.

Sertoğlu ayrıca “Her şeyden önemlisi bizim profesyonel 5-6 bin kişilik stada ihtiyacımız vardır.

Bizim statlarımız artık çağ dışı kaldı.

Seyreden insanların, futbolcuların, hakemlerin, herkesin o atmosferi yaşayabileceği bir stat lazım.

Türkiye’de her ilde stat yapıldı, bizim de buraya yapılması lazım” tavsiyesinde bulundu.

 

Üstel: Yeter ki mali kaynaklar el versin

Törende konuşan Ünal Üstel, imkanları sonuna kadar zorlayarak gençlere destek ve sporun devamı için katkı yapacaklarını belirtti. “Kulüp başkanları, federasyon başkanları çok büyük fedakarlık yapıyorlar, gençlerin daha çok spora sarılmalarını sağlıyorlar, yürekten teşekkür ederim” diyen Üstel, “Gençlerimize hiçbir şey esirgemiyoruz, yeter ki mali kaynaklar el versin” dedi.

Sponsorlara teşekkür eden Üstel, “Güzel bir futbol sahası ve gittiğimizde daha çok keyif alacağımız bir ortama ihtiyacımız var” diyerek konuyu değerlendireceklerini söyledi.

İmza töreninin ardından KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, Başbakan olarak görevlendirilen Ünal Üstel, kulüp başkanları ve KTFF Yönetim Kurulu özel yemekte bir araya geldi.

reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ