Valensiya Ürünleri İçin Ödemeler Başlıyor

Valensiya ürünleri için ödeme süreci başladı! Kaliteli ve çeşitli ürünlerimizi güvenli ödeme yöntemleriyle alabilirsiniz. Hızlı kargo ve mükemmel müşteri hizmetleri ile alışverişin keyfini çıkarın. Detaylar için hemen tıklayın!

Valensiya Ürünleri İçin Ödemeler Başlıyor
reklam alani

Valensiya Ürünleri Ödemeleri Başlıyor

Bakanlık tarafından yapılan son açıklamada, 2023-2024 üretim yılı boyunca Cypfruvex Ltd. tarafından hasat edilen Valensiya ürünleri için ödemelerin başlayacağı duyuruldu.

Açıklamada, “Nisan ayında hasadı tamamlanan Valensiya ürünlerinin Cypfruvex Ltd. tarafından belirlenen alım fiyatı, ayrıca Başbakan Ünal Üstel’in sağladığı 2 bin TL tonuna ek destek ile birlikte, bugün öğleden sonra banka hesap numarası bulunan üreticilerin hesaplarına, hesapları olmayan üreticilerin ise Ziraat Bankası üzerinden ödemelerine başlanacaktır.” ifadelerine yer verildi.

Ayrıca, mayıs ayında hasadı tamamlanan Valensiya ürünü için ödemelerin 16 Ağustos Cuma günü, haziran ayında hasadı tamamlanan üreticilerin ödemelerinin 20 Ağustos Salı günü, Temmuz ve Ağustos aylarında hasadı tamamlanan üreticilerin ödemelerinin ise 26 Ağustos Pazartesi günü gerçekleştirileceği belirtildi.

Açıklamada, toplamda 701 üreticiye 33.257.444 kg Valensiya ürünü için Cypfruvex alım fiyatı ile birlikte devlet desteği ile toplamda 171 milyon 272 bin 264 TL’lik bir ödeme yapılacağı vurgulandı.

BU HABER SENİN İÇİN  Kıbrıs’ın Son Kartalı: BonBonTrack Belgeselinin Prömiyeri
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ