Başbakan Ünal Üstel’den AK Parti’nin 23. Kuruluş Yıldönümü Kutlaması

Başbakan Ünal Üstel, AK Parti’nin 23. kuruluş yıl dönümünde yaptığı konuşma ile partinin geçmişini, başarılarını ve gelecekteki hedeflerini vurguladı. Kutlama etkinlikleri ve partiye dair detaylar için makalemizi okuyun.

Başbakan Ünal Üstel’den AK Parti’nin 23. Kuruluş Yıldönümü Kutlaması
reklam alani

Başbakan Ünal Üstel’den AK Parti’nin 23.

Kuruluş Yıldönümü Mesajı

Başbakan Ünal Üstel, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) 23. kuruluş yıldönümünü kutlayarak, partinin Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği altında 22 yıldır kesintisiz bir şekilde iktidarını sürdürdüğünü vurguladı. Üstel, bu dönem zarfında AK Parti’nin Türkiye’ye her alanda istikrar ve gelişim getirdiğini ifade etti.

Üstel, AK Parti’nin sağladığı istikrar ile Türkiye’nin gerçek potansiyelinin gün yüzüne çıktığını ve yıllarca hayal olarak görülen pek çok projenin hayata geçirildiğini belirtti.

Bu bağlamda, “AK Parti Hükümetleri, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ile olan ilişkilere de son derece önemli katkılarda bulunmuş, iktidarda oldukları süre boyunca KKTC’nin uluslararası görünürlüğüne, ekonomisine ve kalkınmasına destek sağlamıştır,” diye ekledi.

Başbakan Üstel, Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önderliğinde Türkiye’nin bölgesindeki liderlik vizyonunun her geçen gün daha da güçlendiğini vurgulayarak, “Anavatan Türkiye’mizle olan kopmaz bağlarımızın daha da güçleneceğine olan inancımı yineliyor, AK Parti’nin kuruluşunu bir kez daha yürekten kutluyorum,” ifadelerini kullandı.

BU HABER SENİN İÇİN  "Tüm taraflarla diyalog içinde olmaya devam edeceğiz"
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ