Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, MÜSİAD Gebze Şubesini Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, MÜSİAD Gebze Şubesini ziyaret ederek iş dünyasıyla buluştu. Ziyaret sırasında ekonomik gelişmeler ve işbirlikleri üzerine önemli görüşmeler gerçekleştirildi. Detaylar için makalemizi okuyun!

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, MÜSİAD Gebze Şubesini Ziyaret Etti
reklam alani

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Abdulkadir Kanık ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan resmi açıklamaya göre, Tatar, MÜSİAD’ı kabul etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, derneğin faaliyetlerinde başarılar diledi.

Tatar: “MÜSİAD, Türkiye’nin Önemli Kurumlarından Biridir”

Tatar, MÜSİAD’ın Türkiye’nin en kapsamlı ve etkili kurumlardan biri olduğunu ifade ederek, bu büyük ailenin bir parçası olmaktan duyduğu gururu vurguladı.

MÜSİAD ile ekonomik, siyasi, sosyal ve kültürel ilişkilerin geliştirilmesinin önemine dikkat çekti.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Doğu Akdeniz’de bir Türk devleti olarak varlığını sürdürdüğünü belirten Tatar, bu bağlamda farklı alanlarda MÜSİAD ile iş birliği yapmanın kritik olduğunu yineledi.

Türkiye ile her türlü iş birliğinin geliştirilmesi için ortaya konan iradeye atıfta bulunan Tatar, bu süreçte karşılaşılan çeşitli senaryo ve oyunların engellenemeyeceğine inandığını belirtti.

Ortaya konan millet iradesiyle, iki devletli çözümün desteklendiğini ifade eden Tatar, egemen bir devlet olarak, antlaşmanın şartları ne olursa olsun Anavatan Türkiye’nin garantörlüğünün devamının ve Türk askerinin adada varlığının sürdürülmesinin, Kıbrıs Türk halkının vazgeçilmez kırmızı çizgisi olduğunu vurguladı.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti için kullandığı “göz bebeği” tanımını hatırlatan Tatar, Türkiye’nin verilen mücadeledeki desteğinin tam olduğunu belirtti.

MÜSİAD ailesi ile kurulan ilişkilerin önemine değinen Tatar, Kıbrıs Türk halkının sesi olmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Tatar, KKTC’nin uluslararası alanda görünür olabilmesi ve hak ettiği yeri bulabilmesi adına verilen mücadelede, MÜSİAD’ın sunduğu destekler için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti halkı adına teşekkürlerini sundu.

MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Abdulkadir Kanık ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, MÜSİAD’ın yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi.

BU HABER SENİN İÇİN  Lefkoşa Büyükelçisi Yasin Ekrem Serim'den Hakan Fidan'a Teşekkür
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ