Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’dan İzmir Yangını İçin Geçmiş Olsun Mesajı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, İzmir’de meydana gelen yangınlar için duyduğu üzüntüyü dile getirerek geçmiş olsun mesajı yayınladı. Yangınla mücadele edenlere destek olmanın önemine vurgu yaptı.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’dan İzmir Yangını İçin Geçmiş Olsun Mesajı
reklam alani

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, İzmir’in Karşıyaka ilçesinde başlayan ve hâlâ devam eden yangınla ilgili bir geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Yangının, özellikle ormanlık alanlarda yarattığı tahribat ve yerleşim alanlarına sıçraması, birçok insanı derinden etkiledi.

Mesajında Cumhurbaşkanı Tatar, şu ifadelere yer verdi:

“İzmir’in Karşıyaka ilçesi Yamanlar Mahallesi Karatepe mevkisinde önceki gün meydana gelen orman yangını, yerleşim yerleri ve sanayi sitesine sıçrayarak 3 mahallenin boşaltılmasına yol açmıştır.

Bu durum bizleri son derece üzmüştür.

Yangında can kaybının olmaması, bir nebze teselli kaynağı olurken, 16 evin yanmış olması, 87 ev ve 45 iş yerinin boşaltılması ve 3 mahallenin tahliye edilmesi, büyük bir mağduriyet yaratmıştır.

Bu vesileyle, mağdur olan vatandaşlarımıza ve tüm İzmir halkına şahsım ve Kıbrıs Türk Halkı adına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”

Yangının yarattığı zararın boyutları ve yaşanan mağduriyet, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma gereğini bir kez daha gözler önüne sermektedir.

Umarız ki bu zor günler hızlıca atlatılır ve bölgedeki hayat normale döner.

BU HABER SENİN İÇİN  Yarın ve Cuma günü yağmur bekleniyor
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ