DAÜ’de 60. Kütüphane haftası kutlandı

DAÜ’de 60. Kütüphane haftası kutlandı
reklam alani


“En Geniş Akademik Koleksiyon İçeriğine Sahip”

Söz konusu etkinliğe Güvercinlik Rauf Raif Denktaş İlkokulu 3. ve 4. sınıf öğrencileri de öğretmenleri ile birlikte katılarak destek verdi.

Etkinlik açılışında konuşan DAÜ Özay Oral Kütüphane Müdürü Soykan “Kütüphane Haftası”nın her yıl Mart ayının son Pazartesi ile başlayan haftayı kapsadığını belirterek, Türkiye’de 1964, ülkemizde de 1996 yılında kutlanmaya başlandığının altını çizdi.

Kütüphane haftasının amacını kitabın, okumanın ve bilimin değerini vurgulamak ve kütüphanelerin toplumlar için önemini duyurmak olarak belirten Soykan, üniversite kütüphanelerinin görevinin bilgiye fiziksel olarak sahip olmaktan çok, araştırmacısının bilgiye erişimini sağlamak olduğunu vurguladı.

DAÜ Özay Oral Kütüphanesi’nin ülkede ve bölgede en geniş akademik koleksiyon içeriğine sahip, kapsamlı basılı ve elektronik bilgi hizmetleri sunabilen kütüphanelerden birisi olduğunu vurgulayan Soykan, DAÜ Özay Oral Kütüphanesi ve sunduğu olanaklar hakkında bilgiler verdi.

Soykan konuşmasında tüm kütüphanecilerin ve kütüphane dostlarının Kütüphane Haftası’nı kutlayarak kitap dolu günler diledi.   

DAÜ’de 60. Kütüphane haftası kutlandı

BU HABER SENİN İÇİN  Süt Endüstrisi Kurumu, süt bedellerini ödedi
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ