DRALP Gayrimenkul İnşaat, İŞAD Üyesi Oldu

DRALP Gayrimenkul İnşaat, İŞAD üyesi olarak sektördeki gücünü artırdı. Bu önemli adım, şirketin inşaat alanındaki vizyonunu ve profesyonel ağını genişleterek daha kaliteli hizmet sunma hedefini destekliyor.

DRALP Gayrimenkul İnşaat, İŞAD Üyesi Oldu
reklam alani

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde inşaat sektöründe yatırımlarını hızla sürdüren Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarından DRALP Gayrimenkul İnşaat, Kuzey Kıbrıs Türk İş İnsanları Derneği (İŞAD) üyeliğine kabul edildi.

Bu üyelik, firmanın ülke iş dünyasının en önemli platformlarından biri olan İŞAD’ın değerli bir parçası olmasını sağladı.

Üyeliğe kabul ziyaretinde DrAlp Gayrimenkul Group Direktörü Alper Yalçın, “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yatırım yapma fırsatına erişmekten büyük bir mutluluk duymaktayız.

Bu, yıllardır hedeflerimizin arasında yer alıyordu ve buraya yapılacak yatırımları bir gönül borcu olarak görüyoruz.” diyerek, yatırım süreçlerine dair duyduğu heyecanı dile getirdi.

  • İşbirlikleri ve Sektör Gelişimi: Yalçın, İŞAD üyeliğinin, firmalarının sektördeki konumunu güçlendireceğini ve iş dünyası ile olan işbirliklerini geliştirmelerine olanak tanıyacağını belirtti.
  • Bilgi Paylaşımı ve Ağ Oluşturma: “İŞAD’ın sağlayacağı bilgi paylaşımı, ağ oluşturma ve sektörel işbirliklerinden en iyi şekilde faydalanarak, yatırım çeşitliliği ve öncü olma hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz.” ifadesini kullandı.
  • Kuzey Kıbrıs’a Katkı: Bu önemli gelişmenin, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki tüm paydaşlarla daha güçlü bağlar kurmak ve sektördeki öncü rolü üstlenmek adına bir fırsat sunduğunu vurguladı.

İŞAD Yönetim Kurulu Başkanı Enver Mamülcü ise, “DRALP Gayrimenkul İnşaat firması olarak ülkemize yapmış olduğunuz yatırımdan dolayı memnuniyet duyuyoruz.

Anavatanımızın böyle değerli firmalarının ülkemize gelerek yatırım yapmaları bizleri son derece sevindiriyor.” dedi.

Mamülcü, DRALP’in sektördeki uluslararası tecrübesinin, yenilikçi çözümlerinin ve kaliteli hizmet anlayışının Kuzey Kıbrıs’a yansıyacağına inandığını ifade ederek, “Bu tarz yatırımların, yeni yatırımcıların cesaretlenmesine öncülük edeceğine de eminim.” şeklinde konuştu.

İŞAD Başkanı Mamülcü, “Bu süreçte her zaman DrAlp Group’un yanında olacağız, desteklerimizi asla esirgemeyeceğiz.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ekonomisine önemli katkılarda bulunacağına olan inancımız tam.” dedi ve DRALP Gayrimenkul İnşaat’a hoş geldiniz diyerek, üyeliğin hayırlı olmasını, yaptıkları ve yapacakları yatırımlardan bereketli kazançlar elde etmelerini temenni etti.

BU HABER SENİN İÇİN  Kuzey Kıbrıs'ta Türkiye Büyükelçisi Metin Feyzioğlu'na Veda Ziyareti

reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ