Gazimağusa-Lefkoşa Yolunda Otobüs Devrildi

Gazimağusa-Lefkoşa yolunda gerçekleşen otobüs kazası, yolcular arasındaki panik ve yaralanmalarla gündeme geldi. Olayın detayları ve yolun durumu hakkında son gelişmeleri öğrenin.

Gazimağusa-Lefkoşa Yolunda Otobüs Devrildi
reklam alani

Gazimağusa-Lefkoşa Yolu Üzerinde Otobüs Devrildi

Bugün sabah saat 07.00 sıralarında, Gazimağusa-Lefkoşa ana yolu üzerindeki Hurmalı Çember olarak bilinen bölgede, özel bir şirkete ait bir otobüs devrilme olayı yaşandı.

Polis kaynaklarından alınan bilgiye göre, otobüsün sürücüsü Ali KURBAN (E-39), yönetimindeki HG 361 plakalı otobüsü doğu istikametine doğru seyrederken, çembere geldiği esnada hızını yeterince azaltmadan dikkatsiz bir şekilde giriş yaptı.

Olayın detaylarına göre, otobüs çemberi dönerken, aracının tekerleği çemberin bordür taşına çarptı ve bu çarpmanın etkisiyle otobüs sol yan kısmı üzerine devrildi.

Kazanın ardından otobüste yolcu olarak bulunan Shahidul ISLAM (E-23) ve Javaid Javaid (E-44), hafif yaralanarak Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar.

Hastanede yapılan tedavilerin ardından, her iki yolcu müşahede altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam etmekte olup, kazanın nedenleri ve sorumluları hakkında daha fazla bilgi edinilmesi bekleniyor.

BU HABER SENİN İÇİN  AK Parti'de Yeni Temsilci Atamaları
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ