Gönyeli’de Karavan Hırsızlığı ve Kaçak Sigara Operasyonu

Gönyeli’de meydana gelen karavan hırsızlığı olayı ve düzenlenen kaçak sigara operasyonu ile ilgili tüm detayları keşfedin. Olayların arka planı, güvenlik önlemleri ve yerel halkın tepkileri hakkında bilgilere ulaşın.

Gönyeli’de Karavan Hırsızlığı ve Kaçak Sigara Operasyonu
reklam alani

Gönyeli’de Karavan Hırsızlığı Olayı

Gönyeli’nin Yenikent bölgesinde, Belediye Bulvarı üzerinde yer alan boş bir arazide, 6 Ağustos 2024 tarihinde bir şahsa ait karavanın çalınması olayı gerçekleşti.

Olayın polisin bilgisine ulaşmasının ardından, yapılan detaylı araştırmalar neticesinde, zanlı olarak tespit edilen G.S. (E-60), dün Lefkoşa’da yakalanarak tutuklandı.

Tutuklanan şahsın kullanımında bulunan araçta yapılan arama sonucunda, gümrüğe beyan edilmemiş olan muhtelif markalarda toplam 103 karton sigara, 7 karton tütün, 1 karton nargile tütünü ve 25 karton elektronik sigara tütünü ele geçirildi ve bu maddeler emare olarak alındı.

Yürütülen ileri soruşturmalar sırasında, konu şahsın iki farklı tarihte Akıncılar Bölgesi’nden birinci derecede askeri yasak bölgeyi ihlal ederek GKRY Bölgesi’nden KKTC’ye geçiş yaptığı tespit edildi.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam etmektedir.

BU HABER SENİN İÇİN  Glapsides Plajı'nda Alkollü Genç Bıçakla Tehdit Etti
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ