Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’ndan Acil Nozzle Parça Temini

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’ndan acil nozzle parça temini ile enerji altyapınızı güçlendirin. Hızlı ve güvenilir hizmet anlayışıyla, ihtiyaç duyduğunuz parçaları en kısa sürede temin edin, işleriniz aksamadan devam etsin.

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’ndan Acil Nozzle Parça Temini
reklam alani

Bakanlar Kurulu Kararı Resmi Gazete’de Yayımlandı

Resmi Gazete’de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararı, Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’nun (KTEK) elektrik arzını güvence altına almak amacıyla önemli bir adım attığını duyurdu.

Kararda, Teknecik Elektrik Üretim Santrali’nde mevcut dizel makinelerde meydana gelen arızaların giderilmesi ve bu makinelerin devreye alınabilmesi için acil ihtiyaç duyulan 150 adet Nozzle parçasının (enjektör nozzle) temini konusunda araştırmalar yapıldığı belirtildi.

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Yönetim Kurulu’nun, gerekli parçaları en kısa sürede tedarik edebilecek üretici firmalardan teklifleri değerlendirdiği ifade edildi.

Bu kapsamda, Wartsila Global Logistics Services ve Boyar Trading & Co.

Ltd. firmalarından alınan teklifler incelendi.

Yönetim Kurulu’nun aldığı karar doğrultusunda, ilk etapta acil ihtiyaç duyulan 24 adet Nozzle parçasının, Wartsila Global Logistics Services firmasından 536.80 Euro/adet + KDV birim fiyatına temin edilmesine; geriye kalan 126 adet Nozzle parçasının ise, 7-8 gün içerisinde tedarik edileceği belirtilerek Boyar Trading & Co.

Ltd.‘den 375 Euro/adet + KDV fiyatına alınmasına karar verildiği kaydedildi.

BU HABER SENİN İÇİN  Dalman Aydın'dan Elektrik Kesintileri ile İlgili Açıklama
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ