Küçük: “UBP kurultayda liderini seçecektir”

Küçük: “UBP kurultayda liderini seçecektir”
reklam alani


 Ulusal Birlik Partisi (UBP) Girne Milletvekili Hasan Küçük, eylül ayından yapılacak kurultayda UBP’nin partiyi geleceğe taşıyacak liderini seçeceğini söyledi.

Küçük, günün koşullarında bugünkü yönetimde hep birlikte hataları olabileceğini belirterek, “UBP bu ülkenin gelişim ve kalkınmasında en büyük projelerini hayata geçirdi.  UBP’nin neden var olduğunu bilerek ve bu sorumlulukla, her üyenin bu sürece katkı koyması gerekir ve birlik beraberlik içinde olması gerekir.

UBP’nin kuruluş ve var olma nedenini bilerek hareket ettiğimiz sürece bu ülkeyi yarınlara en iyi şekilde taşırız.” dedi.

Hasan Küçük, kimseye biat etmediklerini, kimse önünde de bugüne kadar önlüklerini iliklemediklerini ifade ederek, “Bu nettir, bundan asla taviz vermeyiz.

Müdahale kelimesi o kadar büyük ve altı boş ki, önce bunu doldurmak gerekir. İddia edildiği gibi durumların her zaman ters teptiğini de hatırlatmak isterim, tarih bunu da göstermiştir.

Kıbrıs Türk’ü her zaman için en doğru kararı vermiştir, Ulusa Birlik Partisi üyesi de her zaman tarih boyunca en doğru kararı vermiştir, yine verecektir.” ifadelerini kullandı.

“Bu ülkenin yetiştirdiği bir genç olarak, ülkeme çok daha fazla etkin, hizmet etme heyecanı içerisindeyim ve hep birlikte mücadele edeceğiz. Önemli olan kendinizi hazır hissetmektir.” diyen Küçük, UBP üyelerinin kurultaya hazır olduğunu, olgunlukla mesajını vereceğini ve kendilerinin de o mesajları alacaklarını belirtti.

BU HABER SENİN İÇİN  Ulusal Birlik Partisi Kurultay Öncesi Girne'de Toplandı
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ