LBO Çocuk ve Çok Sesli Gençlik Korosu yeni sezon kayıtları başladı

LBO Çocuk ve Çok Sesli Gençlik Korosu yeni sezon kayıtları başladı
reklam alani

10 yıldır çocukları ve gençleri müzikle buluşturmak amacıyla Lefkoşa Türk Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Lefkoşa Belediye Orkestrası (LBO) Çocuk ve Çok Sesli Gençlik Korosu, yeni dönem kayıtlarına başladı.

Kıbrıs’a dair besteler yanında, dünyadan da çeşitli besteleri gelecek nesillere öğreterek, yaygınlaştırmayı bununla birlikte çocuk ve gençlere müzik sevgisini aşılamayı hedefleyen koronun yeni sezon kayıtları başladı. Çocukların yaratıcılığını, konsantrasyonunu, özgüvenini ve iletişim becerilerini geliştirmeyi amaçlayan koroya bu sezon da 4-16 yaş arasındaki çocuk ve gençler kayıt yaptırabilecek.

Eğitmenliğini ve şefliğini Hare Yakula ve Emine Koreli Sakarya’nın üstlendiği ülkemizin en köklü çocuk ve çok sesli gençlik korosunun çalışmaları her Cumartesi Merkez Lefkoşa’da gerçekleşecek.

Aylık kurs ücretinin 400 TL olduğu Koro’ya kayıt ve bilgi için 0533 840 29 66 ile 0542 868 2566 numaralı telefonlar aranabilir ve www.lefkosabelediyeorkestrasi.net adresinden ön kayıt yaptırılabilir. 

BU HABER SENİN İÇİN  Açık dünya Terratech Worlds Steam'de erken erişimde
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ