UBP Siyaset Akademisi'nin 6 haftalık ilk bölümü tamamlandı

UBP Siyaset Akademisi'nin 6 haftalık ilk bölümü tamamlandı
reklam alani


UBP tarihinde ilk kez gerçekleştirilen Siyaset Okulu”na özellikle gençler ve kadınların çoğunluğunda çokgeniş bir katılım gerçekleşti. 

Bu yoğun ilgi sebebiyle parti olarak bu tür akademik çalışmalara devam edileceği açıklandı

Altı haftalık ders programının, ikinci haftasında;
Prof. Dr. Ata Atun’un “Kıbrıs Soru’nun Kökeni”,  Ergün Olgun’nun “Müzakere Süreci”, Emekli Diplomat, Osman Ertuğ’un “KKTC İlânı Süreci Ve Siyasi Sonuçları” ve Prof. Dr. Hüseyin Işıksal’ın “İki Devletli Çözüm Modelinin Temelleri” 
Üçünci haftada; Prof. Dr. Necdet Basa’nın Kapalı Maraş Açılımının Hukuki ve Siyasi Sonuçları,  Yrd. Doç. Dr. Erdi Şafak’ın Uluslararası Hukuk Bağlamında Kıbrıs Meselesi, Güzelyurt Belediye ve BelediyelerBirliği Başkanı Mahmut Özçınar’ın Yerel Yönetimler Perspektifinden UBP Belediyeciliği ve KKTC’ye Kazandırılan Projeler, Prof. Dr. Oğuz Karakartal’ın Görsel Belgelerle Kıbrıs Türk Varoluş Mücadelesi
Dördüncü hafta;
Hikmet Eren’in “Türk Cumhuriyetleri Arasında Entegrasyon Süreci ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Rolü”, Özdemir Tokel’in “KKTC’ye UBP İktidarlarında Kazandırılan Büyük Projeler ile Hedeflenen Yeni Projeler”,  Prof. Dr. Mehmet Ağa’nın “UBP Hükümetlerinde Yaratılan Ekonomik Değerler” , Prof. Dr. Hüseyin Gökçekuş’un “Kıbrıs, Türkiye ve Dünyadaki Su Sorunu ve Çözüm Önerileri”  konularında verdiği derslerle tamamlandı.

BU HABER SENİN İÇİN  Yağmur yağdı, Girne limanındaki şemsiye yasağı turistleri mağdur etti
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ