Yeşil Hat ticaretini artırmak için hibe programı başlatıldı

Yeşil Hat ticaretini artırmak için hibe programı başlatıldı
reklam alani


Kıbrıs Türk toplumuna yönelik Avrupa Birliği Yardım Programı tarafından finanse edilen ve GIZ International Services tarafından uygulanan “eunite: SME projesi”, Yeşil Hat ticaretini artırmak amacıyla yeni bir hibe programına başvuruların açıldığını duyurdu.

2 milyon euroluk bütçesiyle program, Kıbrıslı Türk işletmelerin güçlenmesini ve daha geniş AB pazarına entegre olmalarını kolaylaştırmayı amaçlıyor.

euniteCyprus’tan yapılan açıklamada, eunite: SME projesinin bir parçası olan “Yeşil Hat Ticaretini Artırmak Amacıyla Kobi’lere Doğrudan Destek Hibe Programı”nın, Kıbrıs Türk toplumuna yönelik AB Yardım Programı’nın bir bileşenini oluşturduğu ifade edildi.

20,000 ile 60,000 euro arasında değişen hibe desteklerinin, yeni makine ve laboratuvar ekipmanı yatırımları, CE işaretleri ve ISO belgeleri gibi standardizasyon ve sertifikasyon hizmetleri, dijital iyileştirmeler, yeşil dönüşüm girişimleri, pazarlama desteği, Yeşil Hat Ticaretine katılan personelin becerilerini artırmaya yönelik eğitim programları ve kapasite geliştirme çalışmalarını desteklemek amacıyla kullanılabileceği belirtildi.

BU HABER SENİN İÇİN  Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Bolu Mengen Belediye Başkanı Vural Tural'ı Kabul Etti
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ