AK Parti’de Yeni Temsilci Atamaları

AK Parti’de yeni temsilci atamaları, partinin teşkilat yapısını güçlendirmek ve yerel yönetimlerde etkinliği artırmak amacıyla gerçekleştiriliyor. Detaylar ve atama süreçleri hakkında bilgi edinin.

AK Parti’de Yeni Temsilci Atamaları
reklam alani

AK Parti’de Yeni Atamalar

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı, Dış İlişkiler Başkanı ve İstanbul Milletvekili Zafer Sırakaya, partinin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) temsilciliğine Emre Kaya‘nın atandığını duyurdu.

Sırakaya, yaptığı açıklamada, “Bizim davamız bir bayrak yarışı, gönül seferberliği, vefa hareketidir” ifadesini kullanarak, AK Parti’nin siyaset anlayışının temelini oluşturan bu kavramların önemine vurgu yaptı.

Partinin, “bayrak yarışı” anlayışıyla, necip milletimize, dünyanın neresinde olursa olsun vatandaşlarımıza ve insanlığa hizmet etmeyi hedefleyen büyük bir aile olduğunu belirtti.

Partinin İngiltere ve KKTC Temsilciliği görevlerini büyük bir özveriyle yürüten Abdurrahim Boynukalın ve Fahri Yönlüer‘e bugüne kadar göstermiş oldukları çabalar için teşekkür eden Sırakaya, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın tensipleriyle yeni atamaların yapıldığını açıkladı.

Bu bağlamda, İngiltere AK Parti Temsilciliğine Erdal Yetimova, KKTC AK Parti Temsilciliğine ise Emre Kaya‘nın atandığını belirtti.

BU HABER SENİN İÇİN  Kıbrıs TV'de Uyuşturucu Sorunu ve Aileler Üzerindeki Etkileri
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ