Taçoy: UBP Kurultayı 2024’te yapılmalı

Taçoy: UBP Kurultayı 2024’te yapılmalı
reklam alani


Taçoy, bu hissiyatın oluşmasına tabandan değil de üst kademeden gelen hareketlerin neden olduğunu belirterek, partisiyle ilgili hiçbir zaman bir aidiyet sorunu yaşamadığını, tam tersine bağlı bulunduğu yerin zarara uğratıldığını görerek bunun önüne geçmek adına aidiyet duygusuyla bazı faaliyetler gerçekleştiğini söyledi.    

Çekinmeden ve korkmadan bu yolda yürüdüğünü ifade eden Taçoy, “Çünkü benim aidiyet duygum Ulusal Birlik Partisi’nedir” dedi.

Taçoy, siyasetin kişiler tarafından belirlendiğini ve yürütüldüğünü anımsatarak, ancak “o kişilerin şimdi olduğu gibi partideki karar alma mekanizmalarını pas geçip kişisel kararlarla yanlışlar yapmasına ses çıkarılmaması halinde başa gelenin çekilmesi dışında bir seçenek kalmayacağını” vurguladı. 

Bir yıldır kurultay çağrısı yapmakta olduğunu hatırlatan Taçoy, o gün yaptığı tüm uyarıların bugün gerçekleşmeye başladığını söyledi.

UBP tabanından yükselen hoşnutsuzluğun farklı yerlere yönelime neden olmaya başladığını belirten Taçoy, bu noktada yapılacak en doğru analizin “ne yaptık ki bu sonuçtayız” şeklinde olduğunu kaydetti.

BU HABER SENİN İÇİN  Tüketici ve Ürün Güvenliği konulu seminer düzenlendi
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ