Turizm Ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu Milli Eğitim Ve Kültür Bakanı Özdemir Berova Antalya Temaslarını Sürdürüyor

Turizm Ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu Milli Eğitim Ve Kültür Bakanı Özdemir Berova Antalya Temaslarını Sürdürüyor
reklam alani


 Turizm ve Çevre Bakanı Fikri ATAOĞLU ve Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir BEROVA beraberindeki heyetle Antalya’da  resmi temaslarını sürdürüyor…

       KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ve Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova beraberindeki heyetle Antalya valisi Muammer Türker’i makamında ziyaret etti.

 

        Ziyarette Antalya ve KKTC arasında kültürel ve sosyal bir festivalin Anavatanı ve yavru vatanı birbirine bağlayacak güzel bir köprü olabileceği ve bu konu üzerinde çalışılması için karşılıklı anlaşmaya varıldı.

Antalya da bu yıl yaz sezonunun istenildiği gibi geçmediğini söyleyen Vali Türker Expo  2016 ve diğer argümanlarımızla giderek artan bir grafiğe sahibiz böyle giderse kayıp fazla olmayacak dedi.

KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu “Antalya’nın yaşadığı bu duruma üzüldüğünü belirterek konu ile ilgili işbirliği için hazır olduğumuzu bilmenizi isterim” dedi.  

     Başta Expo 2016 Antalya  olmak üzere bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Antalya’ya gelen Bakanlar, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Rauf Ataöv  ve  beraberlerindeki heyet de Vali Muammer Türker’i makamında ziyaret etti.

        Ziyarette Bakanlara Antalya hakkında bilgiler aktaran Vali Türker, dinamik bir yapıya sahip olduğunu ifade ettiği Antalya’nın özellikle G20 Liderler Zirvesi’nin ardından, büyük çaplı ulusal ve uluslararası organizasyonlara merkezi haline geldiğini anlattı.

Kabulde Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova; Antalya ile eğitim ve kültür alanında her zaman işbirliği içinde çalışmaya hazır olduklarını belirterek, vali Türker’e çalışmalarında başarılar diledi.

        Turizm, tanıtım, eğitim  ve çeşitli konuların görüşüldüğü ziyarette Bakanlar Berova ve Ataoğlu Valilik Şeref Defterini imzaladı.

BU HABER SENİN İÇİN  SÜREKLİ ATIK SU İZLEME SİSTEMİ (SAİS) TANITILDI…

Bakan Özdemir Berova ve Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ve  beraberindeki heyet Antalya’da temaslarını sürdürmeye devam ediyor

reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ