Yeni Lefkoşa Büyükelçisi Yasin Ekrem Serim’den Teşekkür Mesajı

Yeni Lefkoşa Büyükelçisi Yasin Ekrem Serim, göreve başlamasının ardından yaptığı teşekkür mesajıyla dikkat çekti. Diplomatik ilişkilerin güçlenmesine vurgu yapan Serim, kendisine gösterilen destek için minnettar olduğunu belirtti.

Yeni Lefkoşa Büyükelçisi Yasin Ekrem Serim’den Teşekkür Mesajı
reklam alani

Türkiye’nin yeni Lefkoşa Büyükelçisi Yasin Ekrem Serim, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak, Türkiye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a duyduğu minnettarlığı dile getirdi.

Serim, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Bakanımız Sayın Hakan Fidan’dan şahsıma düzenlemiş oldukları veda vesilesiyle Lefkoşa Büyükelçiliği görevimiz hakkında son talimatları aldık.

Bu önemli görevde bana duyulan güven için kendisine şükranlarımı sunuyorum.”

Serim, Bakan Yardımcılığı görevini yürütmekten büyük bir onur ve gurur duyduğunu belirterek, Bakan Fidan’ın desteklerinin kendisi için önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu ifade etti.

Ayrıca, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin hak ettiği her alanda daha güzel yarınlara ulaşabilmesi için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğini vurguladı.

Bu bağlamda, Serim’in açıklaması şu şekilde devam etti:

“Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni hak ettiği her alanda daha güzel yarınlara ulaştırmak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.”

Yasin Ekrem Serim’in bu kararlılığı, Kıbrıs’taki Türk toplumunun geleceği için umut verici bir mesaj olarak değerlendirilmektedir.

Serim, yeni görevinde edindiği tecrübeleri ve bilgi birikimini de bu amaç doğrultusunda kullanacağına inandığını belirtti.

BU HABER SENİN İÇİN  Yasin Ekrem Serim'in Lefkoşa Büyükelçiliği Görevine Atanması
reklam alani
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ